Arkadaşlar Google Timer sorununun çözümü düşündüğünüzden daha basit, blogumda bu konuya değindim ziyaret ederek sorunun çözümünü uygulayabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi Google arama motorunun Timer adını verdiği bir özellik var. Bu özellik Türkçe karşılığı ile bir geri sayma aracı. Sayaca istediği süreyi veriyorsunuz ve verdiğiniz süre dolduktan sonra bir alarm sesi kulağınıza ulaşıyor. Bir saat ve alarm mantığıyla kullanabileceğiniz bu sistem ne yazık ki ülkemizde Google sayfasından gerçekleştirilemiyor. Ben bu sorunun çözümü için yola çıktım ve bu sorunun çözümünü kaleme alarak sizlere bu yazıyı derledim. Tek yapmanız gereken aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayıp Google Timer’ı kullanmak :)



1.Adım



İlk yapmanız gereken Google’da ilk baş herhangi bir arama yapmak veya “google timer 1 hours 12 minutes” kelimesini aratmak (zamanı kendinize göre ayarlayabilirsiniz). Aramayı yaptıktan sonra resimde gösterdiğim gibi bir buton gözünüze ilişecektir (sağ, üst tarafta). Bu butona tıklayın ve bir sonraki adımı uygulayın.



2.Adım



Diller (Languages) yazılı alana tıkladıktan sonra bir diğer ki adıma geçin.



3.Adım



English yazılı alanı seçtikten sonra sağ alt tarafta bulunan mavi renkteki “Kaydet” yazılı butona tıklayın. Bu işlemden sonra artık Google Timer’ı kullanmanız önünde hiçbir engel kalmayacaktır.

Kaynağı Ziyaret Etmeniz Beni Çok Mutlu Eder :)

Google Timer Sorunu ve Çözümü