emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba arkadaşlar şuan en fazla tutan web sitesi sektörlerini yada şu türden bir domain al. gibi önerilerinizi bekliyorum.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hiçbir fikrin yok ama domain almaya uğraşıyorsun. önce kendine hedef belirle sonra ne tür domain istiyorsan alırsın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blogum
www.fatihcetinn.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bence "Site açacağım ne tür bir site açmalıyım?" diye değiştirmelisiniz başlığı, sanırım tutan bir site türü önerisi istiyorsunuz.
Bana sorarsanız ödev içerikli site açın veya genel blog açın. Şu sıralar da android siteleri çok açılmaya başladı, adamların bir bildiği var herhalde bir sormak lazım bu tür sitesi olanlara.
Kolay gelsin. :)
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Ne tutarsa onu mu yapacaksın yani?
Bence tam tersi, ilgi alanının olduğu veya bilgi düzeyinin yüksek oldugu bir alana kayarsan ona göre domain bulursan daha mantıklı ve makul olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ya benim projelerim var ya çok tutacak bir domain lazım yada satılabilecek başkalarının almaya hevesleneceği türden.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
aramızda çok kazanan da var az kazanan da. ama emin ol çok kazanan bi adam gelip örneğin warez sektöründe diyelim "warezde manyak para var aç çok kazanırsın" hayatta demez anladın. yani deneyip göreceksin o işi..
her site tutar ama siteyle çocuğun gibi ilgileneceksin ilk başlarda yatırım yapacaksın bastıracaksın parayı tema, seo vs. yaptıracaksın ki ilerde sana yol su elektirik olarak geri gelsin
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Arkadaşlar bir domain bulmuşum çok iyi yani csharp dersleri diye bir domain com uzantılı çok hoşuma gitti aldım :D