Sitemi ilk açtığımdaki amacım özellikle maddi yönden sıkıntısı olan kişilere üst düzey ürünleri ücretsiz sağlamak ve oldukça kötü dizaynlar ile milletimizi sömürenlere dur demekti bu amaçla çıktığımız yolda son bir sene içerisinde daha önce sayısı bir elin parmaklarını geçmezken şimdi çok sayıda arkadaş ta benim gibi ücretsiz dizaynlar dağıtmaya başladılar.
Sadece ücretsiz paylaşımlar da değil aynı zamanda bizim dizaynların kalitesi yüksek olunca ücretli satış yapmayı isteyenler iki kere daha düşünmek zorunda kaldılar yada kalitelerini çok daha arttırmaya gayret gösterdiler buda bir sene içerisinde eminim sizde farketmişsinizdir gözle görülür bir kalite artışı oldu artık sitelerimizin dizaynları yurt dışındaki sitelerle yarışacak düzeye geldi.
Bu yazıyı yazmamdaki amaç sebep ne olursa olsun altında benim ismim olan ve umuma açtığım tüm paylaşımlar ücretsiz olacaktır. Buna daha önce dağıttığım ve sitenin ihtiyaçlarını karşılama adına bir miktar ücret talep ettiğim blogpress teması da dahil olacaktır.
Temayı daha önce satın alan arkadaşlara para iadesi yapılacaktır!
Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederiz daha fazla insanların sömürülmemesi adına sizinde bana destek olmanızı istiyorum.

Duyuru Sayfası