Berkant KONAC adlı üyeden alıntı

Merhabalar.

Sitemi açalı 3 ay oldu iş yogunlugundan dolayı en fazla 2,3 günde 1,2 makale yazabiliyorum ama siteme şuana kadar yazdıgım 139 makalenin hepsi %100 özgün.

Günlük ortalama 400-600 hitim var, alexa değerim 283k.

Sitemin genel durumuna ve seo ayarlarına dışarıdan bir göz atabilir eksiklerini ve şuanki durumunu bana iletebilirseniz çok sevinirim

http://webilgini.net


Scriptin ziyaretçiye gösterilen tüm dili Türkçe olsun.

Logonu değiştir. Subliminal message kelimesini ve renklerin insan psikolojisindeki etkisini araştırarak buna uygun olarak düzenle. Logona baktım, başka bir işime odaklandım sonra tekrar baktım ve toplam 3 kez bu şekilde oldu. Ve aklımda kalan ebilgini kelimesiydi. Yani site kapansaydı yanlışlıkla bir daha bulamazdım.
Bu yüzden logolar çok önemlidir.

Logo yanındaki boş kısmı doldur, reklam banner vs ne istersen.

Footer meta ve arşiv kısmını kaldır. Anasayfan senin vitrinin. Alakasız ziyaretçinin önemsemeyeceği hiçbirşeyi anasayfada barındırma. O yerlere ilgilenilecek içerikle doldur. Hiç yapamıyorsan güzel bir banner yap ve boydan boya o banner olsun footer alanında.

En alttaki logoyu kaldır png yap ekle.

Bunların çoğu kalite standartları ile ilgili. İçeriklerinde video kullan olabildiği kadar. Yazı ve foto mu, yazı ve video mu? Yazı ve video. Video açıklayıcılığı bakımından fotodan daha önceliklidir arama motorlarınca.

Ek olarak bir youtube kanalı aç ve her anahtar kelimene bir video ekle. Tabi içerikle alakalı. O kelimelerde ilk sayfada otomatik olarak çıkmaya başlayacaksın. Açıklama kısmında sitene yönlendir.

İlk etapta senide yormamak için ilk görünen göze batan durumlar bu şekilde.