Ömer Burak adlı üyeden alıntı

Önce webmaster kelimesini yazmasını öğren sonra milleti eleştir.
Konunun açılış amacı ne? İndex süresini öğrenmek.Konuya giren ilk mesajını okuyor ve yazıyor.İlk mesajında nasıl yapabilirim vb yardımlar talebinde bulunsaydın belki sana yardım etmek isteyen çıkardı.


Arkadasım kendine gel senın sorunun wep master kelimesinin yanlış yazıldıgı ile ilgiliyse eger çok mutlu olmusundur sanada malzeme çıkmıştır böylelikle.Boşver onu konuya gel sen milletin konuşma uslubunu degerlendirme bu saygısızlıktır..

ikincisi sen bu forumun yöneticisi isen burda beni eleştiricegine sorunuma ortak ol yardımını paylaş böylelikle saçma sapan kendini motive edicek kilemelerle laf sokmuş olmaz yardımda bulunmuş olursun.

en önemlisi burda herkesin akli düşüncesi yerinde eger yanlış bir uslüp kullansaydım yada kullanmışsam o kişiler bana gerekli cevabı zaten verirlerdi.Bu uslübün derecesinin sebebi bu konuya yorum yapmış bazı arkadaslarla olan samimiyetimden kaynaklanmaktadır.bırak gereken cevabı onlar versin sen degil.

İllaki yarrlı bir iş yapmak istiyorsan benim sorunumu çöz saçma sapan konuyla alakası olmayan irdeleyici düşüncelerini belirtme.

herkese kolay gelsin