-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Developer - Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sevgili Arkadaşlar;
Şimdi size anlatacağım konuda iki önemli bilgi var;
Size oyunuzu kullanmanız için verilecek zarfı mutlaka kontrol ediniz, Üzerinde en ufacık bir leke , yırtık,çizik, vs. gibi birşeyler varsa oyunuz geçersiz olacaktır.
Zarfın üstünde 2 adet mühür bulunmalıdır, zarfınızda 2 adet mühür bulunmuyor isede oylarınız geçersiz olacaktır. Eğer dikkat ederseniz eğer böyle bir durumda vatandaş olarak zarfınızın geçersiz olacağını uyarma hakınız vardır, böylece size yeniden yeni zarfınız verilecektir.
Buğüne kadar hiç birimiz zarflarımızı kontrol etmedik ! Peki Türkiye nasıl bu halde işte bu oy kullanacağınız zarflarınızdan kaynaklıdır arkadaşlar, Lütfen kullanacağınız oylarınızdaki zarflarınızı kontrol ediniz.
Yazmak istediklerim bunlardır belki bilmediğim birşeyler var ise yorumda belirte bilirsiniz sevgili arkadaşlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
mehmetali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bilmedigim şeyler varmış saol kardeşim Biz Direk Basıp Çıkıyoduk Onceden Kagıt Yırtık vs olunca demekkı Kabul olmuyosa Dıkkat etmemız lazım Bagırıcan adamlara gelin la bura gorevliler diye :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Security
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ülkemiz yavaş yavaş parçalanıyor ve özellikle bu seçimlerden sonra benim tahminime göre ortam çok acayip karışacak savaşa sürükleniyoruz...
5 kişi bu mesajı beğendi.
Facebook: facebook.com/koigrup
Twitter: twitter.com/kocaeliilan
Email: ekip@kocaeliilan.com
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben bir kere sandık görevlisi olmuştum, her partiden bir görevli olduğu için, aslında geçersiz kılma işi o kadar basit olmuyor. Yani benim köşesinden hafif yırtık olan oy pusulasına geçerlidir deme hakkım oluyor, he adam sırf oyu geçersiz sayılsın diye abartarak kağıdı ortadan ikiye böldüyse yapacak bir şey yok. Heşu ihtimali de göz önünde bulundurmak gerekir örneğin ben x parti taraftarı olarak seçim görevlisiyim diyelim ama aslında y partisini tutuyorum diyelim o zaman o oy pusulasını geçersiz kılalım diyenlerle aynı fikirde olma durumum var. Sonuç yine de dikkat edilmeli :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
mehmetali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ama şuda varki bu hukumeti düşürmek isteyenlr cok cabalıyorlar ALLAH muhafaza seçimden sonra birşey olmasın tek dilegimiz bu dış gücler bizi sıkıştırıyor oyuna gelmeyelim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Peki Türkiye nasıl bu hale işte bu oy kullanacağınız zarflarınızdan kaynaklıdır arkadaşlar.
Bu cümleni anlayamadım. Hale derken halde mi demek istedin?