Selamlar hayırlı Cumalar arkadaşlar bende az önce farkettim dns ler bende farklı olduğu halde verdiği uyarı,

*******ünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından erişimi engellenmiştir.

ilk, twitter gitti şimdi youtube sırada facebook var sanırım.

Not: giren veya giremeyenler deki fark,

dalgalanmalardan dolayı sanırsam ben misal gece giriyordum ancak bazı arkadaşlar giremiyordu zamanla herkes, te etki yapacak duruma gelecek gibi,

şu var ancak facebook Youtube , twitter ' i bilmiyorum açıkca pek kullanmadım
yaptıkları hatalardan, ihbaret ne gibi derseniz,

Örnek verelim,

ben 1.5 hafta evvel dini film den, bir sahne paylaştım ve engellendi, sonra ,ihtiraz da bulundum, tekrar v.s yaparsan hesabınız silinir uyarısı çıkmıştı,

geçelim facebook ' a

bunda da, bir sorunum vardı destek talebinde bulundum yardımı bırakın halakası bile olmadı kimsenin umrunda değil biler için mi artık bilemem.

sonra pis pis hakaret içerikli paylaşımlar oluyor kaldırmıyorlar, ben değilde burda bir arkadaşımın onların yaptığı açık saçık bir paylaşım'a yorum atmıştı o saçık olayıda,

bir takım kendi ainleri yani sınır dışı paylaşımlara yorum atmıştı kısaca arkadaşımız ve hesabını banladılar kısaca lütfen kimse yanlış anlamasın kullanım olarak çok iyi durumdalar ancak ne varki, bizim dinimize saygısızlık yapan bir toplum var orda, lafı uzatmak istemiyorum umarım ne demek istediğimi anlarsınız.

bu tür bize karşı saygısızlık yapılan bir site ama sosyal paylaşım sitesine kimse müsade etmez. yinede herkesin fikri kendinedir ben düşüncemi dile getirdim.

ve son olarak erişilemez sürecinde Forum sitelerinin ve diğer bir çok sitenin hiti artar en azından bu iyi şimdilik :)