JpnTr26 adlı üyeden alıntı

Bu tür girişimleri gördükçe çok mutlu oluyorum, bilgi yarışması oyununuzu dört gözle bekliyorum kolay gelsin. Bu arada grafik anlamında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım isterseniz

Yorumunuzdan ötürü çok mutlu oldum. Yürekten teşekkürler.
Bilgi Yarışması içinde tek bir arka plan olsun istiyorum. Burada sadelik önemli çünkü 1. 2. 3. ve 4. sınıflara yönelik basit bir bilgi yarışması olacak. Soruları görsellerle de desteklemeye çalışıyorum. Arkaplan için fikir ve yardımınızı beklerim.

bilal68 adlı üyeden alıntı

Gayet başarılı ve güzel olmuş :) Bende çok istiyorum bu yüzden merakımı en kısa zamanda gidermeye çalışacağım. Şahsen çok beğendiğimi tekrar belirtmek istiyorum.

Teşekkür ederim. Başta biraz karışık aslında lakin alışıyor, öğreniyorsunuz.

karsavar1 adlı üyeden alıntı

ilk çalışma olarak gayet başarılı, ama tavsiye olarak, giysileri üzerine koyunca tam olarak oturacak şekilde, yine giysiyi üzerinden çekince giysi eski yerine gelecek şekilde ayarlarsan daha gelişmiş bir oyun olarak görünür.

Teşekkür ederim. Aslında 2. adım olarak bahsettiğiniz olayı yapmak istiyorum. Tut bırak yerleşsin tarzı başarılı olacak. Yaptığımda mutlaka paylaşacağım.

Ayrıca çocuklara yönelik ne gibi eğitici oyunlar yapabilirim? Sizlerden ayrıca yorum bekliyorum.

Şunu düşündüm örneğin; "kafa göz kulak burun kaş ağız gibi organları ayrı ayrı bir ekranda gösterip hepsini doğru bir şekilde baş oluşturacak şekilde yerleştirilmesi"