oyunfile
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba arkadaşlar bi kaç günden beri aklımda olan bir öneriyi sunmak istiyorum.
Bazı bölümlere açılan konulara ne yazık ki hiç bir cevap gelmiyor 100 okunma 0 cevap olanlar dahi var. Bunun önüne geçebilmek için konu açabilmek için kullanıcının en az .. mesajı olmalı kuralı getirilebilir veya getirilmese bile biz forum kullanıcıları olarak yardım isteyen kullanıcının mesaj sayısına bakıp cevap verebiliriz. Bu konuyu neden açtınız diye soracak olursanız bazılarının forumda sadece kendi konularına mesaj yazdığını gördüm başkalarına yardım edesin ki sana da yardım edilsin. Olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bu konuda cevapsız kalabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Ben bu konu hakkında yönetimin pek birşey yapabileceğini zannetmiyorum.
Belirli bir mesaj limiti konulursa forum aktifliğide belli bir orantıda düşer. Zaten forum işleyişi, kullanıcılara bakış açısı bunu desteklemiyor. Sadece bu forum için değil, Türkiyede genel olarak bakıldığı zaman forumlarda her türlü yapıya sahip insan mevcut. Sonuç olarak WMAracı kullanıcılara sundukları hizmetlerin yanında kullanıcılardan beklentileri pek olmayan bir forum. Yani karşılıksız hizmet verilen bir yer.
Herşeyi bir tarafa bırakırsak bazı üyelerde forumun son günlerde gündemde olan sosyal medya konularının çokluğundan şikayetçi. Bunun önüne geçmeninde bir yolu yok görüldüğü gibi. Herşey bir kısıtlama haline gelirse forum amacı dışına çıkar, ticari kimliğe bürünür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Konu açmak için 10 mesaj limiti olsa ve adam gidip dediğiniz gibi 100 görüntüleme alan adama saçma yorum yapsa (ki kaçınılmaz) yine bir şey değişmez hocam. Konuların cevapsız kalması dediğiniz olaya katılmıyorum, günümün çoğu bu sitede geçiyor. Zira bende dahil çoğu insanın cevap yazmaması aynı konuların yüzlerce kez açılmış olmasıdır. Evet burası bilgi paylaşım platformu fakat araştırma yapmadan direkt konu açmak beni rahatsız ediyor. Ben forumdaki konuların ve özellikle yardım isteyen arkadaşların konularına ilgi gösterildiğini fazlasıyla düşünüyorum. Hatta ve hatta forumdaki arkadaşlar ciddi şekilde birçok ücretli hizmeti ücretsiz sunuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
iyi.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
WM Aracı'nda gereksiz mesaj yazmak bile yasak, ben bu yüzden 3 gün ban yediğimi hatırlıyorum.