LikeSend adlı üyeden alıntı

En güzeli google chrome için zenmate eklentisini kurmak , bu ülkenin yasakları bitmez dns ile youtube'a giriliyor fakat twittera girilemiyor , önce dns değiştirip ardından zenmate (ücretsiz) yada farklı bir vpn eklentisi kurarak tüm yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz.

Komik olan yasaklara yasaklayanların da uymuyor olması. Şu yasağın tek amacı bunca uğraşı zaten beceremeyen insanların bu mecralara girişini engellemek oy kaybının önüne geçmek , gerçekleri gizlemek , televizyonda utanmadan yalanlar söyleyen gazetecilerin elini güçlendirmek onları inanılır kılmak.

Al bi yasak örneğin YSK kararı ile dün gece 00:00 itibariyle Tv kanallarında parti propagandası yapmak yasaklandı , az önce ise hükümetin başında ki partinin mitingi kanal 24 üzerinden canlı olarak yayınlanıyordu . Neden ? Çünkü kendilerini yargılayabilecek tüm güçleri ele geçirdiler keyiflerine göre at koşturuyorlar. Çünkü yasaklar onların umrunda bile değil , anca benim saf arkadaşlarım burada atsın tutsun bize laf söylesin onları savunsun , twittera trip atıp vay devletimize kafa tutmuş girmem desin. Gökçek çatır çatır twit atıyor , devletin haber ajansı aa çatır çatır twit atıyor deli gibi parti propagandası yapıyor .
Gerçek haberler veren kanallara ise 20 şer 30 ar kez yayın durdurma lisans iptali gibi kararlar çıksın tek tek kapatılsınlar . Neden ? Çünkü gerçekleri söylüyorlar .
Şu dönemde birileri yargılanıyorlarsa cezalandırılıyorlarsa bilin ki iyi bişey yapmışlardır .

#SansüreHayır


Millet bu sosyal ağlardan örgütlenir diye korkuyorlar. Ama durduramazlar! İstedikleri kadar engellesinler.