İmzamdaki sitede Google Analitik Nedir? Ne İşe Yarar? adlı bir yazı mevcut. 500 civarı hit almış bir yazıdır. Google analitik kelimesinde 4. 5. filandım. Bugün öylesine bir kontrol amaçlı 1. sıralarda olduğum yazılara bakayım dedim. Kendisi bu foruma da üye olan başka bir yazı gördüm o sıralamalarda ve benim yazım yok ilk sayfada. Yazı benden copy paste, kaynak kodları kırpılmış adeta. Resim olan yerde mesela;

google analitik2 300x63

şeklinde yazılar mevcut. Ben diyorum ki benim yazım ilk 100'den uçurulup bu malca yazı, düzgün okunmayan, paragraf yapmamış, resim koymamış, benim kadar hit de almamış bir yazı nasıl gelebiliyor? Bu kadar dengesizliğini de gördüm ya google'ın çoğu şeyimden şüphe ederim artık. Ne yaparsak yapalım "google bu sağı sollu belli olmaz" lafını unutmadan mı yapacağız hep? Gayet stabil bir şekilde haklı bir şekilde o yazı orayı hak ediyordu ama şimdi ilk 500'de yok kelime bazlı filtre yedim herhalde.

Düşünceleriniz nelerdir merak ediyorum. Hem o çalıntı yapıp da sadece yazı sonuna "herzamanileri" yazıp bırakan arkadaş hakkında (ki kendisi benim başka yazılarımı da araklamış) hem de bu dengesiz sıralama değişikliği hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Ben de o arkadaşa özelden bir mesaj atacağım ve başka yazılarımı çalmış mı bakacağım bu arada.