YasinCber adlı üyeden alıntı

Ödeme Geçiyorlar Sıkıntı Yoktur. O Yönden Arka Ödeme Geçerken Ben Ordaydım Ben Genüz 1 Ödeme Almadım Ama Ref Yok O Yüzden 1 Dolar Oldu Daha Saten Oda 2 Dolar Harcamıstım Reflere Ref Kiralamıstım 1 Dolar Oldu Ref Süreleri 1 Aydır.

Yani Ref Süreleri Bitene Kadar Günlük bende reklamlara tıklıyorum rahat 2 dolar harçadım ama 5 doları geçer bende ödeme aldımda tekrar yazarım size veya pm atarım.

Ek Olarak:

Bu Arada Ref İle Üye Olmamıssın Sanırım ? :) Neyse Sıkıntı Yok.
Ref İle Üye Oldunda Dedigim Gibi Kaybedeceğin Bişey Yok Saten Sadece 4 o 001 Reklamları Degilde 01 Reklamlar Günlük 4 Kere Cıkıyor ve Sen Refle Üye Oldunda Sadece o 4 Reklam Gelmiyor oluyor ama Yarısı yani 01 + 4 Yani 0.02 Günde o 4 Reklama Tıkladında Kazandırıyorsun Yani

Kısa ve Öz Refle Üye Oldunda Sen Bişey Kaybetmessin + Banada Öğle Çok Bişey Kazandırmassın.

Kısacası. Refle Üye Olursan Sevinirim. Ama Üye Olduysan Refsiz artık Çok Geç :)

Neyse Ben Kaçtım grşz kib sen yaz ben akşama dönerim.


ben uyeydim hocam zaten.yani ama kullanmıyordum.scam mıdeğil mi çğrenmek istedim.hesabı alalaı 6 ay filan olmuştur.grşrz

Ek Olarak: en son şimdi bir ptc sitesi buldum.güvenilirliği iyi.1.5 dolar avans veriyor.5dolarda parayı çekiyorsunuz.tabi para almadığım için adını da yazmıyorum.alınca haber ederim.

Ek Olarak: deneme aşamasında olan bir ptc sitem var.beraber deneyelim diyenler pm atsın.1.5 dolar avans 5 te parayı çek.

Ek Olarak: yeni olan ve kullandigim ptc siteleri imzamdaki siteme yazdim.refli uye olmaniz dilegiyle..