Süha Mete adlı üyeden alıntı

Google analitik kelimesinde 6.sırada olmak anormal değil ki cümlelerinizden biri bunu içeriyor mu o kısmı da yazarsanız sevinirim. Sitemde google arama sonucuna bakmak ne tarz bir sorun çıkartabilir ki? Sitemde google kelimesiyle ilgili yazı başlığı veya içerik var mı diye kontrol ediyor ve sıralıyor. Bunun seo'ma nasıl bir zararı olacak pek anlayamadım. "Google analitik nedir" kelimesinde 4.sıradaymışım mesela. Google kelimesinde de sorun yok.

Analitik raporunu da çıkartabilirim. Google analitik hepimizin analitiğe girmek için google'a yazdığı bir şey :D Ben bu kelimede yüksek aranma hacmine ve tıklanmaya sahiptim. Bunu da analitikten görmüştüm. Sonra dedim yoksa iyi sıralamalarda mı la bu yazım. Baktım 4 5 filandı.

Anahtar kelime kullanmamaya özen göstermek derken? Ben spesifik nokta atışı iki üç tane yazıyorum bazı wp yazılarımda 5 filan o kadar. Bunu mu kastettiniz?


Sitedeki benzer başlıklar çoğaldıkça aramalarda gerileme başlar. Bu yüzden sitenizde google kelimesini aratıp diğer sonuçlara baktım. Anahtar kelimeleri sadece bi ihtimal olabilir mi diye söyledim hocam.