sigma adlı üyeden alıntı

Sitemde google aramalarından yanında çevirisini yap linki geliyor. site tamamen türkçe olmasına ragmen bunun zararlı bir etkisi varmıdır ve nasıl düzeltebilirim


Sitenizin imla kurallarında bir eksiklik olabilir. Bu yüzden gösteriliyordur. GOogle bu ceviri butonlarını algoritmaya göre gösteriyor.

Ek Olarak:

atu adlı üyeden alıntı

merhaba arkadaşlar googleden boyle bi mesaj aldım sitem spamdan cıkmısmıdır acaba


http://www.hairestetik.com/ için yeniden değerlendirme isteği: Manuel spam işlemi iptal edildi
21 Mart 2014

http://www.hairestetik.com/ sitesinin sahibinden bir yeniden değerlendirme isteği aldık.

Önceden sitenizin kalite yönergelerimizi ihlal ettiğini düşündüğümüz için, webspam ekibi sitenizle ilgili işlem gerçekleştirmişti. Yeniden değerlendirme isteğinizi inceledikten sonra bu işlemi iptal ettik.

Sitenize uygulanmakta olan işlemleri görüntülemek için Web Yöneticisi Araçları'ndaki Manuel İşlemler sayfasını kullanabilirsiniz. Sitenizin durumuyla ilgili yapılan son güncellemelerin bu sayfada ve arama sonuçlarımızda görünmesi biraz zaman alabilir.

Elbette, sitenizin sıralamasını etkileyebilecek sitenizle ilgili başka sorunlar olabilir. Google, arama sonuçlarının sıralamasını algoritma olarak bilinen bir dizi bilgisayar programını kullanarak belirler. Her yıl arama algoritmalarımızda yüzlerce değişiklik yapar ve sayfaları sıralarken, 200'den fazla farklı sinyali dikkate alırız. Algoritmalarımız ve Web'in kendisi (siteniz dahil) değiştiğinden, kullanıcılarımıza en iyi sonuçları sunmak için güncellemeler yaptığımızda sıralamalarda zaman zaman dalgalanmalar görülebilir.

Arama sonuçlarımızda sitenizle ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz, sorunu tanılamanıza yardımcı olması için lütfen Yardım Merkezimize bakın.

Kullanıcılarımız için arama sonuçlarının kalitesini korumamıza yardımcı olmanızdan dolayı teşekkür ederiz.


index: siteadı.com şeklinde arama yapabilirsiniz.
Sıralamanızı etkiler bu ceza ve eski haline gelmesi çok zaman alacaktır.