-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
risk unsuru oluşabilecek hiç bir durum var mıydı tahmin edebildiğiniz? sayfa gösterimi/tıklanma sayısı/sayfa to gibi değerleri de verebilirseniz belki onlar üzerinden bir değerlendirme yapılabilir. reklam yerleşiminizde absürd bir durum var mıydı peki sitenizi paylaşabilir misiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Açmazlar daha :S benim sitemde forum moderatörü , aşağıdaki reklamlara tıklayın yazmıştı benden habersiz , banada aynı otomatik sistem mesajları gönderdiler.
Ne kadar itiraz edersen et açmıyorlar.
Bende bir daha başvurmadım da ilgilenmedim de , çok ta tın bir sürü alternatif var üzülme bu kadar.
Bunların sistem politikası bu , neden hiç kimse sormaz bilmiyorum , dünya yazılım devisin , sahte tıklamayı önleyecek bir sistemi yazmıyorsun ?
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
adhood , sahte tıklamaları yönetebiliyorsun , bugün sadece 5 tıklama = 1,02 TL bu kadar basit.
Popup reklam yayınlarım hitim yüksek diyorsan , reklam.tl bunlarda iyiler.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Reklamverenlerin sitelerinde yeterli vakit geçirmiyor tıklayan adam. Bu yüzden Google sitenizde uygun reklamları göstermeye çalışıyor ve teşvik ediyor. Çoluk çocuğun takıldığı forumlarda oyun vb. reklamlar, memurların emeklilerin çalışanların takıldığı forumlarda banka vb. reklamlar, hatunların takıldığı forumlarda moda giyim sağlık şifa reklamlar gösterilmesi banlanmaya neden olmaz.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adsense hesabına girdiğin internet bağlantısı ve pc sana özel olacak. İnternet cafe veya wifi gibi bağlantılardan girmeyeceksin. Google publisher toolbar ve adblock kullanacaksın. Reklamverenlere faydan olacak vs...
Bunllar yapmadığında gecersiz etkinlikten bana yeme olasılığı her zaman var.