mbssahin adlı üyeden alıntı

Şuan için uç önerilerde blunamayacağım ama düşüneceğim. İnşaAllah bir şeyler bulurum : ) Aklıma gelen bir iki öneri:

- Kesinlikle " Yer İmleri " dediğimiz kısım daha işlevsel hale getirilmeli. Ne biliyim, sınıflandırma vs. olabilir.
- Bildiğiniz gibi kullanıcılar bilgisayarın başına geçtikleri zaman zamanı unutuyor. Bunun için bir şeyler yapılabilir. Şu siteye şu kadar uğradın, toplam bu kadar zaman geçirdin gibi. Hatta haftalık, aylık analizler bile verebilir.
- Ne kadar gerekli emin değilim ama düşünebilirsiniz:
Benim yaptığım ve diğer bir çok kişinin de yaptığına inandığım bir şey var.
Arama motorunda ya da bir forumda arama yaparken ilk sonuçtan başlayıp, sayfanın sonuna kadar yeni sekme açıyorum ve açtığım sekmelere en son dönüyorum. Bu da zaman kaybı oluyor. ( 30 dk kadar önce sizin gönderdiğiniz bütün konuları açarken çektiğim acıdan kalan yaralar hâlâ taze : / )
Buna çözüm getirebilirsiniz. Ama dediğim gibi ne kadargerekli bilmiyorum.
Aynı şekilde herhangi bir forumda bir başlığa girdiğimde bütün sayfalardaki yorumları okumak, seçmek, yeni sayfaya geçmek, hele konuyu ben açtıysam ve 20 mesajı birden cevaplamam gerekiyorsa, hepsinde alıntı yap butonuna basıp, kodu kopyalayıp, hepsini tek bir wordpad belgesinde birleşirip tek tek cevaplamak sıkıntı. Ama tekrar etmek gerekirse ne kadar gerekli bilmiyorum. Sadece, şu an aklıma gelenleri yazıyorum.

Ya az önce çok güzel fikirler de gelmişti ama birden uçtu : )
Neyse dediğim gibi düşüneceğim. Aklıma geldikçe yazarım. Belki bi' faydamız dokunur.

Kolay gelsin.
Hayırlı çalışmalar.

Ek Olarak: Ben müzik dinlemeyi seven ama müzik kültürü olmayan birisiyim. Mesela benim ilgilerimi, zevklerimi analiz edip bana "şunu dinle" diye öneri verebilse fena olmaz.

Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum bunlar olabilir fonksiyonlar Browser tarafında çalışmalarımız devam ediyor bir kaç arkadaşımız DEMO olarak kullanım yapıyorlar arkadaşlarımızın değerlendirmelerinide dikkate alıyoruz. Skype üzerinden bana ulaşan kişilere DEMO olarak verdiğim çalışma da eski versiyonun BETA sürümünü gönderdim her arkadaşımıza katılımı için teşekkür ediyorum. Dilerim başarılı bir çalışma ortaya çıkarabiliriz. Yakında BETA olarak yayına açacağım.