Yunusemre adlı üyeden alıntı

Arkadaşın verdiği siteden yaptırayım demeyin, kendilerine ait olmayan temaları satıyorlar bilginiz olsun.


kenidisi sıfırdan yapıyor veya yapmıyor olabilir ancak, sonuçta sizin isteğinize göre elinde biriktirdiği kodlarla çaba harcayarak, sizin yapmak isteyipte yapamadığınız temayı size çaba sarf ederek temayı hazırlamış oluyor. ayrıca kötülemek yerine arkadaşın konuşupta karar vermesi daha doğru olur. belki istediği temayı alacakkken sizin yönlendirmeleriniz yüzünden temaya sahip olamayacak.
NOT: örneğin ben "template oggi" isimli temayı uzun bir süre üzerinde küçük değişiklikler yaparak bu hale getirdim, evet kodlamayı ben yapmamış olabilirim ama küçük eklemeler veya bazı kodları silerek çok farklı bir hale getirdim. yani kısaca illa satmak için kodlamayı kendisi yapmak zorunda değil. evet bazıları gibi renkleri vs.. değiştirip ücretsiz halinden farklı olmayan temaları satanlar için bu söyledikleriniz kesinlikle doğru.

ayrıca, istediğiniz temada ne gibi özellikler veya tam olarak ne tarz bir tema aradığınızı açıklayıp veya bazı örnek link vs.. paylşırsanız, tamamen istediğiniz gibi veya istediğinize yakın ücretsiz temalar bulma konusunda daha iyi yardımcı olabiliriz.