Java adlı üyeden alıntı

sikayetvar da olumlu görüşleri belirtemiyosnz


şikayet var .com üyelerine e posta yoluyla isterseler para bile kazanabilecekleri anketler yollayarak firmalara araştırmalarında yardım ediyorlar. hem kullanıcı gelir elde ediyor hem de firmalar pazar araştırmalarını ve buna bağlı geliştirmelerini yapıyorlar.
Ancak dediğim gibi çok iyi bir takımla çok yönlü bir proje gerçekleştirmeniz gerekecektir. Burada maddiyat da önemli.

Ayrıca bunlara ek olarak sizinle aynı klasmanda boy gösteren büyük küçük tüm firmaları incelemeniz, onların kullandıkları yöntemleri örnek almanız ve kullanıcının ihtiyaç duyabileceği yeni yöntemler geliştirmeniz gerekir. Gerekirse bunun için siz de anket yapmalı kullanıcıdan böyle bir siteden beklentilerini sormanız gerekir.
Çoğu insan bunları klişe olarak görse de kullanıcının sizden her isteği, ve bu istekler doğrultusunda atacağınız her adım sizi zirve yarışında bir üst basamağa taşımak için gereklidir. Burada kullanıcılarınızın her isteğini özenle dinlemeniz ve bu isteklerine yönelik onlara geri dönüş yapmanız gerekmekte.
Önemli olan sizin empati kurarak "ben kullanıcı olsam sitemde ne gibi şeyler olsa bana ve fikirlerimin önemsenmesi ve duyulmasına yardımcı olurdu?" sorusunu kendinize ve ekibinie sorarak her türlü fikiri dikkate alıp yeni projeleri hayata geçirmenizdir