Merhaba arkadaşlar bu konuyu hem kendim için hemde başkaları da yararlansın diye açmak istedim öncelikle Adsense reklam almak bugünlerde baya zor gibi görünüyor. Ben kendi sorunumu söylemek istiyorum öncelikle youtube adsense hesabımı mı iptal edip aynı mail hesabından normal adsense başvurusunda bulundum ve başvuru cevabı bekledim. Herhangi bir mail gelmeden adsense giriş yaptığımda şöyle bir ekran gördüm;



Reklam birimi yapıp siteme ekledim fakat mail gelmemesi kafamı çok karıştırmıştı. 1 Gün sonra bu adsense hesabını da iptal ederek farklı bir gmail adresi ile tekrar başvuruda bulundum. Mail yine gelmemişti ve yine aynı ekranla karşı karşıyayım şuan hala aynı durumdayım sizce ne yapmalıyım?

Diğer Sorular Konu Dışı Yardımcı Olabilecek;
-Google Adsense aşamaları ayrıntılı olarak nedir?
-Hangi aşamalarda ne yapılmalıdır?
-Mail hangi aşamalarda ve ne zaman gelmelidir?
-Mail gelmesi için ne yapılmalıdır?
-

melankolia adlı üyeden alıntı

Bu arada arkadaşlar dernek sitemize adsense başvurusunda bulundum yetersiz içerik ve google politikalarıyla uyumlu değil diye geri dönüş yaptılar ben başvuruyu daha önceden başka sitem için yaptığım ve aynı maili aldığım mail hesabından yaptım acaba otomatikmi atıyorlar bu maili.


Başkalarının soruları da varsa yorum atarak sorabilir buraya eklerim. Cevaplarda soruların altına eklenicek. Teşekkürler şimdiden arkadaşlar :)