Süper olur bence. Domain tam uyumlu. Sağlam bir script ve seo çalışması ile bir yerlere gelir.
Firmalar için tavsiye, şikayet ve öneri adına bir platform oluşturulabilir.
şikayet var.com bu dediklerinizi yapmak yolunda baya yol kat etmiş bir site. ama bu fikir daha sempatik ve şık durabilir ancak. Aynı klasmanda yarışacağınız şirket sizi zorlayabilir.
Çok iyi olur ,kesin bir yerlere getirir
Bence çok güzel bir proje. Domain ismi ile gayet uyumlu dediğiniz gibi. Böyle siteler yok diyorsunuz, ilk siz olacaksınız o zaman. Çok güzel bir proje şahsi fikrimce :)
Müşterinin daha önce alışveriş yapmış veya sürekli kullandığı site hakkında yorumlarını yayınlayacağı güzel bir proje olabilir.
Vay be forumda gördüğüm nadir projelerden bir tanesi, ama subdomain üzerinden gitmeyin. Foursquare tarzı yapın yani son yorumlanan mekanlar vs herşey ortada olsun, arama menüsünden insanlar yer bulur zaten, şimdiden başarılar, açıldığı zaman duyurursanız kullanırım :)
On numara beş yıldızlık domain düşündüğünüz projeyle de çok uyumlu. :)
hakkında hayırlısı olsun kardeşim.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar begendiginize sevindim bu fikri profosyonel bir sekilde hayata gecirmek gibi bir düşüncem var şu an araştırma yapiyorum ayrica sikayetvar.com da oneri arz talep gibi paylasimlar yok tasarımıda foursquare tarzi birşey dusunuyorum
Ek Olarak: Hayata geçirmek için sponsor olabilecek ortaklık tekliflerinede açığım