Haklısın bulutweb fakat ben şuanda öğrenciyim ve bütçem ile genel bir reklam yapamıyorum.Şuanda yapabildiğim benm sattığım ürünleri arayan kişilerin benim siteme gelmesi.Açıkcası şuan siteyi büyütebildiğim kadar büyütmek istiyorum okulum 2 3 ay a bitiyor sonrasında kendi işime ek olarak bu site ile iyi bir bütçe ile ilgileneceğim.

Sana 2.tavsiyem instagram hesabı aç hesabına ürünlerin fotoğraflarını ekle ve senn gibi çanta satan instagram kullanıcılarını takip eden kişileri takip et.Onların yaklaşık yarısı geri seni takip edecek. 4 5 k kişiyi takip edince belli programlar var onlarla bak senn takip ettiğin ama seni takip etmeyen kişilerden takipçi olmanı kaldır.Bu işlemi sürekli yap büyük bir instagram sayfası yarat ve hergün 1 veya 2 adet çantanın resmini paylaş.Çok güzel geri dönüş oluyor.Fiyat soranların yaklaşık yarısı o ürünü alıyor.İnstagram sayesinde çok ürün sattım ben.Pazarlaman açısından para harcamadan bu da işine yarayabilir.

Arkadaşın dediği direklere yazı asma konusuna dikkat et.Her şehirde değil ama bir çok şehirde direklere afiş astığında zabıta ceza yazıyor.Daha önce çalıştığımız bir firmanın başına geldi ordan biliyorum.Afiş hazırlayıp asacaksan belediyeden izin al afiş başına 2 kuruş mu ne damga vergisi alıyorlar mühür basıyorlar ozaman ceza yemezsin