-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuzki *****ten bir çok kişi şikayetçi sebebi ise örnek olarak devamlı 60 lira gelen fatura bir gün bakıyorsunuz 68 lira olmuş ve aradığınızda size zam geldi diyorlar.Aslında sorun çok basit ***** öyle bir oyun yapıyorki sizlerin beynini karıştırıyor sözleşmeyi yaparken size örnek olarak 2 yıllık şu miktar diyor fakat size zamlardan etkileneceğinizi söylemiyor uyanıklar bu kısım püf noktasıdır.Bunu ben yeni öğrendim ve dilim yandı şimdi ise benim ***** sözleşmem yenilenmesi gerek süresi doluyor ve bu sefer *****teki yetkili kişiyle görüşürken ***** yetkilisine bu sefer ben ben seçenek sundum dediğim tek şey şu oldu sözleşmeyi yaparken 2 yıl boyunca 58 lira geliceğine hiç bir zamdan etkilenmeyeceğimi siz onaylıyormusunuz diye sordum oda evet dedi yanı anlıycağınız o kişinin ağzından bu kelimenin çıkması gerek böylece o kişi onay veriyor ses kaydedildiği için faturanızda miktar yükselirse itiraz edebilirsiniz ve ses kaydıylada ispatlayabilirsiniz unutmadan görüştüğünüz kişinin adını soyadını alın.