lostyazilim
tr.link

Reklam Stratejisi

13 Mesajlar 1.746 Okunma
lstbozum
tr.link

halilozcevik halilozcevik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 233 / 60
  • Ticaret 20, (%100)
Haklısın bulutweb fakat ben şuanda öğrenciyim ve bütçem ile genel bir reklam yapamıyorum.Şuanda yapabildiğim benm sattığım ürünleri arayan kişilerin benim siteme gelmesi.Açıkcası şuan siteyi büyütebildiğim kadar büyütmek istiyorum okulum 2 3 ay a bitiyor sonrasında kendi işime ek olarak bu site ile iyi bir bütçe ile ilgileneceğim.

Sana 2.tavsiyem instagram hesabı aç hesabına ürünlerin fotoğraflarını ekle ve senn gibi çanta satan instagram kullanıcılarını takip eden kişileri takip et.Onların yaklaşık yarısı geri seni takip edecek. 4 5 k kişiyi takip edince belli programlar var onlarla bak senn takip ettiğin ama seni takip etmeyen kişilerden takipçi olmanı kaldır.Bu işlemi sürekli yap büyük bir instagram sayfası yarat ve hergün 1 veya 2 adet çantanın resmini paylaş.Çok güzel geri dönüş oluyor.Fiyat soranların yaklaşık yarısı o ürünü alıyor.İnstagram sayesinde çok ürün sattım ben.Pazarlaman açısından para harcamadan bu da işine yarayabilir.

Arkadaşın dediği direklere yazı asma konusuna dikkat et.Her şehirde değil ama bir çok şehirde direklere afiş astığında zabıta ceza yazıyor.Daha önce çalıştığımız bir firmanın başına geldi ordan biliyorum.Afiş hazırlayıp asacaksan belediyeden izin al afiş başına 2 kuruş mu ne damga vergisi alıyorlar mühür basıyorlar ozaman ceza yemezsin
bulutweb

kişi bu mesajı beğendi.

www.kadinsalyasam.com
wmaraci
reklam

adige adige jinepsmedia.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek yok
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 4 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Bu tür e-ticaret sistemlerinde satışı arttırabileceğiniz en iyi yöntem kişisel referanslardır.Google seo reklam gibi yerlerden gelen satışlar çok az olucaktır.Çünkü insanların size güveni yoktur, sitenize ilk defa giriceklerdir.

Tavsiyem facebook yoğunlaşın, kişisel olarak referanslar almaya çalışın, moda ile ilgili blog yazan kişileri binlerce kişi takip ediyor sayfalarını buralardan reklamlarınızı yaptırın.Hem 100% hedef kitleye hitap ediceksiniz, hemde insanların takip ettiği güvendiği kişiden gelen tavsiye hiçbir reklamın yerini tutamaz.

Şuanki büyük firmaların ve facebook'un reklam politikası bu yönde zaten.

efeince efeince Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Reklam Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Toplu mail reklamını düşünür müsünüz ? Özellikle eticaret için datalarımıza gözatabilirsiniz. www.fmailing.net

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al