kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Selamlar, öncelikle çok yararlı bir iş yapıyorsunuz elinize sağlık zaman ayırıp ilgileniyorsunuz. Özel mesajla birkaç şey sordum müsait olduğunuzda cevaplayabilirseniz pm ile sevinirim


Yanıtlandı

Ek Olarak:

Umut İrhan adlı üyeden alıntı

Merhaba Ahmet bey, forumda bir konu açmıştım dizi sitesi adına nasıl falan diye, diziler ve sitedeki tüm içerik alıntı idi. Sonra bir arkadaş şu yorumu yaptı "taklitler aslını yaşatır" Bu zamana kadar olan tüm sitelerim taklit idi ve şuanda elimde bir miktar para vardı onu değerlendirmeye karar verdim ve http://www.trdublajfilmler.com sitesini açtım (:
Domain, içerik, tasarım, seo olarak bir gözden geçirmenizi rica edebilir miyim acaba (:


Taklitler asıllarını sanal alemde yaşatmaz. Bunu konuşmaya bile gerek yok. Bi anda değişir herşey. Hele ki sektörün için. İlk yapacağın şey kaliteli içerik. Boş anahtar kelimeler, saçma google odaklı açıklamalar değil. Kaliteli içerik sun ve çok sun. Hergün sun. Ama asıl bilmen gereken püf nokta, 2 ay 1. olmadan kendi server yada hostunda film tutma. Tutarsan çok yavaş yükselirsin. Aldığın yerlerinde kaliteli olmasına dikkat et. Son olarak şunu söyleyebilirim, blog tarzı arayüze göre vitrin (Üst kısmındaki gibi) arayüz film sitelerinde daha fazla dönüşüm sağlıyor. Temayı değiştirme imkanın varsa vitrin arayüz kullanman sana büyük fayda sağlar.