AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Wordpress için birçok seo eklentisi kullanılıyor, fakat şunu yolun en başında bilmelisiniz. Bu eklentiler yardımcı etkendir. Bu eklentiler ile hedefe varamazsınız. Bu eklentileri on birlerce insan kullanıyor. Kullananlara bakıyorsun %90'ı hala seo adına ne yapacağım olmuyor diyor. kalan %10'u ya zaten iyi çalışan sitelerdi, ya rakipleri çok güçlü değildi. Yani bu eklentilerle hedefe varma olasılığınız %10
Bir web sitesi açıyorsanız ve niyetiniz iyi yerlerde olmak ise, şunu bilmelisiniz ki, örneğin benim ayda 50 k tekilim var iyi bir şey değil. Bir başarı değil. O web sitesinin 2 şeyi yapması gerekiyor.
1- Ortalama 4 kişilik bir aileyi geçindirebilecek kadar kazanması (Ki bu, minimum)
2- Bu gelirin devamlı olması
Şimdi bu olmadan senin işin görülmez. Seo adına çalışma en son iştir. Önce planın olacak, sektörün olacak, analizin olacak, gerçekten burda bir pasta var mı? ve ben o pastadan pay alabilir miyim? İyi bir siten olacak, kaliten olacak, herşey bitecek, ondan sonra seo başlayacak. Şimdi tüm bunlar var mı sitende?
Seo eklentileri çok yüzeysel konular. İyi bir sitem olsun kazanayım diyorsan, önce siteni tam anlamıyla bitir ve kalite standartlarını incele. Sonrasında göreceksin ki seo eklentisi artı sağlayacakken, aslında hiç bulaşmamak seni daha ileriye taşıyor.
Konu açarken Tag, açıklama ve konu ismine örnek olarak nasıl girmeliyim sorusuna, konu ne ise onu yaz, tag ve açıklama kısmında ise, o konu google da nasıl aranmış o kelimelere bak ve o kelimeleri gir. Anahtar kelimeni yaz ve bir boşluk ver, google zaten veriyor aranılan kelimeleri öbekleri

Ek Olarak:

Başlığında, etiketlerde sorun yok. Sadece yazılardaki imla hatalarını düzeltirsen oda tam olur.

Ek Olarak:

Yanıtlandı


Teşekkür ederim kardeşim değerli bilgilerin için.
Sitemde Standart olarak Özgün makale var
Teknoloji, kişisel gelişim, dini konular gibi alanlarda makale yazıyorum ve video anlatım bölümüm var sitemde ve faydaları neler zararları neler adlı klasor altında makale şekilinde meyve sebze veya bir bilgisayarın yada tabletin zararları yararları neler yazıyorum.
ilerleyebilirim diye düşüünoyrum bu alanda ve bir bölümde haftalık masaüstü arkaplan ve android günlük uygulama veriyorum aktivite olarak .