Byboo adlı üyeden alıntı

Benim Yaklaşık 200 sitem var, daha önce Hostinger denedim, Sözde Türkiye'nin en büyük isim ve hosting firması diye söze başlayan ancak günde 10 kere connection failure ( Bağlantı hatası ) veren firmalardan tut da en ünlü firmalara kadar çalışmadığım şirket kalmadı, Host yüzünden neredeyse Sektörü bırakacakken Alastyr yi keşvettim, ( Bu arada reklam gibi oldu .) Alastyr de Ulti olan reseller aldım 100 tane domain barındırabiliyorsun, ayrıca hiçbir şekilde kopma yaşamazsın, ve acayip hızlı Denemek isterseniz bir paket açabilirim.. yani gözünü kapat al, diğer firmalara baktım, alastyr ye göre çok pahalı geldi, ayda 25 tl ye süper bir paket alabiliyorsun, istersen site sayın az ise 15 tl olan da işini görür, Burada önemli olan sitenin hızlı olması, kapanmaması, eğer sitelerim kapanırsa SEO yapamam, bu yüzden Alastyr diyorum


işte güzel ve kaliteli cevap. evet az önce sadecehosting'e baktım cidden pahalı, turhost'tan pahalı olması da ilginç :) Sizin dediğiniz gibi Alastyr firmasını ben de unutmuştum o firmaya da bir bakayım, sonra da konu açayım en iyisi dedim. Benim de alastyr'den gördüğüm duyduğum şeyler sizin tecrübe ettiğiniz şeylerle aynı. Dediğiniz gibi ilk paket uygun görünüyor, bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Reklam oluyorsa oluyordur, siz o kadar sitenizi o firmada barındırıyorsunuz ve güzel hizmet alıyorsanız bunu söylemeniz gayet doğaldır. Zaten ben de bu bilgiyi talep ediyorum forumdan. :)