AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Bir kere de ben soru sorayım(: imzandaki söz senin mi?

Bu şekilde bahsettiğim kotaya varacağını sanmıyorum. Sektör çok genel ve tek kişisin. Stratejini değiştirmen gerekiyor. Kotanız her zaman bir aile geçindirebilecek gelir, (ve buraya çok dikkat) bu gelirin devamlılığı olmalı. 30 yaşında 35 yaşında algoritma değişip çuvalladığında iş aramak koyar insana. Koymalıda.. Kim ne derse desin saygım sonsuz olmakla birlikte, yine de dünyayı erkekler yönetiyor. Aile babası iseniz de, olmasanız da adayısınızdır. Hanım arkadaşlar hobi olarak bakabilir ama siz bakamazsınız. Ya sağlam girin, ya o vakti başka bir alanda kullanın. Site açıp kapatmak kolay, ama harcadığınız zaman ömürden gidiyor! Bu, ömrünüzden daha kıymetli değil. Kesinlikle ve kesinle;

Yapacağınız şey tam olarak belli ise,
O sektörde bir pay var ise,
O paydan, pay alma olasılığınız var ise,
Bu pastadan aldığınız pay gelecek vaad ediyor ise bu işe girişin..

Bu gün ayda 3 bin tl size ya iyi bu gibi gelebilir. Ama bu iyi deyip yıllar geçtiğinde ve o x konu gündemden kalktığında, x yaşta vasıfsız bir adam olur, hiç aklınıza gelmeyen işlerde çalışmak zorunda kalıp, o işlere bile alınmaya bilirsiniz. Hobi olaraksa elbette sözüm yok, olamazda. O ayrı. Ama ciddiye alıyorsan daha sağlam gir. Tek başına olsanda kazanırsın. Yeter ki sağlam yere odaklan. Boşuna ömrünüzü harcamayın diye söylüyorum sakın beni yanlış anlamayın. Tam bir sektöre odaklan belirle, ona göre bir yol çizelim al başını yürü git, bu şekilde kendini dağıtma genele yayıp.

Ek Olarak:

Merhaba, öncelikle 100 hit, 1.000 hit, 10.000 hit = boş

Bunu unutmayın. Bunlar ya çıkar sağamaz, ya dönemlik çıkar sağlar. Kapanma konusuna gelince, inanın bu konuyu anlamadım (: Yani blog kolay kolay kapanmaz. Bildiğim birçok kişinin binin üstünde seri blogu var. Kopya içerik. Sizin blogların 3 aya kapanma nedenini bilmiyorum. Belki şikayet varsa içeriğini tasdiklemiş ise, veya suç içeriyorsa doğal. Ama sadece kopya diye ben 3 ayda devamlı kopya içeriğin blog baz alındığında kapandığını ilk kez sizden duyuyorum. Biraz detay verebilir misiniz mesajla da olur. Tam olarak ne konuda yayın yapıyor bu bloglar. Çünkü ****o yayın yapan blogların bile kapanması kolay değil. Siz nasıl başardınız bunu? İçerik hakkında bilgi verirseniz ve ek olarak url verirseniz memnun olurum. Bende incelemek isterim bu konuyu. Blog kurallarına göre birden fazla blog açabilirsiniz. Hepsi 3 aya kapanıyor ise, bunun nedenini bende bilmek isterim çünkü imkansız bir durum bu. Çok başka bir sebepten (Çocuk ****osu, el bombası yapımı gibi yayınlar yapmadığınızı baz alarak) Hacklenme, keylogger vs olduğunu sanıyorum. Bilgiyi iletmenizi bekliyorum bu blog adres ve içerikleri hakkında.


Soruna yanıt vereyim :) " Hayır şair bir abim'e ait ama çok hoşuma gittiği için telif olarak kullanma hakkım var " Evet haklısın, bende bu işi profesyonel olarak yapmak istiyorum ama teknoloji ve bilgisayar alanında yönelmek istiyorum ancak ne gibi bir girişim yapsam onu tam kestiremedim.