Öncelikle Slm,

Bende Tam Olarak Bilmiyorum Ama Tahminimce Örnek Veriyim 1 Site Açıyorsun Siteye Üye Çekiyorsun Tabi Facebook Uygulaması Oluyor. O Uygulamayı Kabul Ediyorlar Böle 10.00 Kişiye Uygulamayı Kabul Ettirince Ardından Bunu örnek 1k 5 TL yada 5k 15 TL gibi üçrete Satıyorlar.

+ Bu Üyeler Sürekli Aynı Üyelerdir. Tabiki Aktiflerdir Ama Örnek Verirsem 1.00 Kişi Uygulamayı Kabul Ettirdi 1k Satıyorlar Diyelim Bana 1k Attıysa Aynı Kişileride Baskasına Atıyorlar.

Kısaca Biraz Karısık Olay Tam Satıra Dökemedim Ama Benim Düşüncem Böle Saten Baska Türlü Zor Yani Öğle 10k 50 k Üye Cekmeleri Herşey Bayilik Panelinde yada sitede kurduğu uygulamayla başlıyor yani bunu herkez yapabilir ama baya ugraşmak gerekir. saten 1.00 kişi yapınca ondan sonrası kolaydır 1k 1k sat sonucta hepsi aynı kişiler ama sana bana ona onlara bunlara verdikleri için böle yani :)

Not: Biraz Saçma Anlatım Olmuş Olabilir Ama Kabullen. + Bence Tam Dedigim Sekillerde Yapıyorlar Yada Program,site,yada vs. seylerden üye cekip otolike seklindede sayfaya çekiyorlardır.