Merhaba iyi günler. Bir web sitem kendi kelimesinde, aramalarda görünmüyor ilk günden beri. 2. veya 3. ayı olması gerekir o zamanlarda sıralamalara gelmişti. kelimesinde 4. sıradaydı fakat 2 gün sonra tekrar geriledi. Fakat bir çok kelimesinde ise 2. sayfanın 2. sırasında yer alıyor. konuları sıralamalarda ondan yana problem yok ama kendi kelimesinde bir türlü getiremedim..
Diğer sitem ise, kendi kelimelerinin hepsinde 1. sırada orda problem yok fakat bir kelimede 4. sıradayken birden geriledi 9. linke, o kelimede hiç bir şekilde çalışma yapmamıştım kendiliğinden gelmişti. Şimdi o kelimede tekrar eski konumuna getirmem için ne yapmam gerekir. Sitelerim sürekli olarak günceldir. Anti seo gibi durumlar söz konusu değil sürekli olarak linkleri takip ediyorum. Ha bunuda belirteyim. ilk sitem değil. 2. sitemin gerileme zamanı ise sunucum 5 saat boyunca kapalı kaldı o zaman geriledi suspend yemiştim. Sonradan yerinden hiç teprenmedi 9. linkte durdu öyle. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.