BeyzaviGrafik adlı üyeden alıntı

İlk değildir büyük ihtimalle ama ben bu işin demirbaşı olarak nitelendirdiğimiz sosyal medya projeleri gibi dev bir işe imza atan yok(facebook,twitter,instagram,askfm,con2me), genelde bir yeri dandik oluyor varsa örnek atabilirsiniz, belkide sadece benim gördüklerim öyledir.
Üstüme alındım ama bu işin dandik olmayacağına garanti verebilirim, yani herkesin zevkine kalmış bir olay tabiki ama 10 kişi beğense beğenmeyen 1 kişi fikrini değiştirip girer emin olun. Dandik olursa da kapatırız kasmayın bu kadar başlığı ilgi çekici yapmasam neden gelip yorum yapasınız ki teşekkür ederim ayrıca :)

Evet orası öyle, ingilizce bir arayüzde düşündüm o yüzden. Sponsora ihtiyacım yok zaten çok düşük bir mebla ile yapabileceğimi düşünüyorum bu işi ortağada ihtiyacım yok sadece fikir alışverişi için ve değerli yorumlarınızı alabilmek için açtım, teşekkür ederim :)
yanlış anlaşılmasın ben türk girişimcilerinin her zaman sahip çıkarım oradaki mesajım da ki amaçim piyasada " ilk türk sosyal medya sitesi " adinda birçok site
Bulunduğunu belirtilmekTi (orn:galaksium.com). He Bende isterim Facebook ve twitter gibi Amerika veya Diğer ülke sitelerine bağımlı kalmayalım Ama bir arkadaşın dediği gibi Türk girişimciye Destek az. demem o ki profesyonel olsun bizim olsun..