Bu numaraları aramak ücretsiz mi?
Bu numaralar ile gelen aramalara cevap verebilmek için internet bağlantısının mı bulunması gerekiyor?
Alınan bu numaralar, adımıza mı kaydediliyor?
Kurulum ücreti olmadığını söylemişsiniz, nasıl alınıyor numaralar?
Ben ve benim gibi bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için aktarabilir misiniz?
Bu numaralar ile gelen aramalara cevap verebilmek için internet bağlantısının mı bulunması gerekiyor?
Alınan bu numaralar, adımıza mı kaydediliyor?
Ben ve benim gibi bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için aktarabilir misiniz?
Bu numaraları aramak ücretsiz mi?
0850 li numaralarınız dısardan arandıgında cep telefonundan kısının kendı paket fıyatından duser ,sabıt telefondan arandıgında yıne sabıt arama yonune yapılan ucretlendırme ıle ucretlendırılır.Yanı Bu sızın turkıye sabıt numaranızdır.Kısının cep telınde sabıt yonlere ucretsız dakıkası varsa sızı ucretsız dakıkalarından arar
Evet cep telefonunuzda bılgısayarınızdada sabıt hattınızdada kullanabılmenız ıcın ınternet baglantısı gerekıyor.
Alınan Bu numaralar adımızamı kaydedılıyor ?
Sıze ozel olarak tahsıs edılen Sectıgınız numara blogundan bu numarayı 1 ay denemenız acısından herhangı bır ıslem yapılmıyor.Ancak 1 ay sonrasında Bu numaranın yasal sahıbı olmak ıstıyor ve hak ıddaa etmek ıstıyorsanız basvuru formumuz var onu doldurup bıze yolluyorsunuz.Aylık sabıt ucretınız olmadıgından Sıze tahsıs ettıgımız numarayı baska bır fırmaya ornek turk ******* super onlıne mıllenıcom gıbı fırmalara 2 yıl boyunca tasıyamıyorsunuz.
Bu Numarayı cep telefonunuzdan,bılgısayardan sabıt telefonunuzdan ( Sabıt telefondan kullanabılmek ıcın voip geteway modemı gerekmekte )
kullanabılırsınız.uzakdan baglantı yapılarak teamweawer yada ammy programları aracılıgı ıle kurulum gerceklestırılıyor. Numara tahsıs talebınde bulundugunuzda ozelden sıze 0850 elımızde bulunan numara blogunu verıyoruz nonuzu secıp kullamaya baslıyorsunuz.