lostyazilim

Reklam.TL - Performans Reklamcılığı

29 Mesajlar 5.170 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ReklamTL ReklamTL Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Reklamcılığı & E-Ticaret
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 14 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

serhanefe adlı üyeden alıntı

Kayıt oldum saun, birşey sormak istiyorum, birden fazla site ekleyebiliyormuyuz tek account ile?

Elbette ekleyebilirsiniz.

asosyalist adlı üyeden alıntı

üye olundu onay bekleniyor.

Ek Olarak: Hiç reklam banner göremeim ben link şeklinde hep. Destek talebi de gönderdim. İlgilenirseniz bi sevinirim.

CPC ve CPM Banner reklamları şu an aktif değildir.

wmaraci
reklam

narhosting narhosting Backlink Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 85 / 73
  • Ticaret 12, (%100)

ReklamTL adlı üyeden alıntı

CPC ve CPM Banner reklamları şu an aktif değildir.

Peki nasıl reklam verebiliriz?

hlilibrhim hlilibrhim Networker Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
İnternetten para kazanmak imkansız değildir ve asla o durumda olmayacaktır. Sizde kendi istediğiniz saatlerde çalışmak ve size uygun olan görevleri seçerek internet ortamında para kazanabilirsiniz...

Aşağıda ki formu doldurup anında canlı olarak sistem hakkında bilgi alabilirsiniz.

Form Link : www.onlinekazancformulleri.net/basvuru-formu

kimyaci kimyaci www.portregaleri.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Kimya Müh.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Reklam Tl de 2,5 ayda 41 TL birikmişti.Mart ayı itibari ile tıklama başına kazanç oranını 100% oranında düştü.Günlük 0.400-0.500 TL yazarken 0.040 tl ye düştü.Yani 100 TL olabilmesi için 80-90 ay kadar reklamlarını yayınlamamız gerekiyor.Bu aranın kendiliğinden düştüğünü düşünmüyorum çünkü forum trafiğinde herhangi bir düşme söz konusu değil.
Kısacası arkadaşlar Reklam TL ye yanaşmanızı tavsiye etmem.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 14 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

kimyaci adlı üyeden alıntı

Reklam Tl de 2,5 ayda 41 TL birikmişti.Mart ayı itibari ile tıklama başına kazanç oranını 100% oranında düştü.Günlük 0.400-0.500 TL yazarken 0.040 tl ye düştü.Yani 100 TL olabilmesi için 80-90 ay kadar reklamlarını yayınlamamız gerekiyor.Bu aranın kendiliğinden düştüğünü düşünmüyorum çünkü forum trafiğinde herhangi bir düşme söz konusu değil.
Kısacası arkadaşlar Reklam TL ye yanaşmanızı tavsiye etmem.

Her şeyden önce hangi reklam modelinden bahsettiğinizi bildirirseniz yardımcı oluruz. Hemen konuya girip tık oranları düştü vs. diyerek çözüm bulamazsınız.

Düzgün destek almak istiyorsanız mümkünse açık şekilde yazınız.

Ayrıca sistemimizde sayımlarda vs. sıkıntı yok. Siteniz ile ilgili olabilecek bireysel hatalar olabilir. O yüzden mümkünse kendi sitenizi vs. inceleyiniz. Çünkü sizden başka sayımlardan rahatsız olan yoktur.

Ki biz bu konuda Türkiye piyasasında yayıncıyı aldatmadan en iyi sayımı gerçekleştiren firma olduğumuzu da vicdanımız rahat bir şekilde söyleyebiliriz.

İyi günler.

kimyaci kimyaci www.portregaleri.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 58 / E
  • Meslek Kimya Müh.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

ReklamTL adlı üyeden alıntı

Her şeyden önce hangi reklam modelinden bahsettiğinizi bildirirseniz yardımcı oluruz. Hemen konuya girip tık oranları düştü vs. diyerek çözüm bulamazsınız.

Düzgün destek almak istiyorsanız mümkünse açık şekilde yazınız.

Ayrıca sistemimizde sayımlarda vs. sıkıntı yok. Siteniz ile ilgili olabilecek bireysel hatalar olabilir. O yüzden mümkünse kendi sitenizi vs. inceleyiniz. Çünkü sizden başka sayımlardan rahatsız olan yoktur.

Ki biz bu konuda Türkiye piyasasında yayıncıyı aldatmadan en iyi sayımı gerçekleştiren firma olduğumuzu da vicdanımız rahat bir şekilde söyleyebiliriz.

İyi günler.

Ben sadece popup reklam kullanıyordum.Bu sitemin verilerinden anlaşılmıyormu?
Sitemde herhangi bir problem yok.Hatasız olarak aktiftir.Başka reklam firmalarının da reklamları var.Aynı dönemde o firmaların sayımlarında herhangi bir problem yada değişiklik yok.Site den kaynaklı olsa o firmaların reklamları da aynı dönemde olumsuz etkilenirdi.
Sizlere 6-7 gün boyunca yazdım.Bekleyiniz kontrol ediyoruz dediniz.Ayrıntılıda yazdım.Sizin reklam kodu ile oynamadığım halde 1 mart itibari ile bu oranların 90% oranında düştüğünü belirttim.Rakamlara bakmış olsaydınız durumu gayet iyi görecektiniz.
Ortalama günlük 600-700 tekil kişinin ziyaret ettiği bir sitede mart itibari ile yazılan kazancı (0.02-0.03 TL) normal görüyormusunuz? Görüyorsanız ilk 2.5 aylık dönemin verilerine bakınız lütfen.

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Mesaj Tarihi: 29-03-2014 20:16 destek talebim var bugün ayın 2 si halen yanıtlanmadı :D taleplere 1 haftadamı cevap veriyorsunuz ?

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

bursa1616 bursa1616 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Öğrenci, Coder , Webmaster
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Wordego ile aynı tasarıma sahip ve o kaçakçılardan sonra aynı tasarım bile beni korkutuyor

• Üyelik 23.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 14 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Tasarım aynı değil. İyi incelerseniz farkı görürsünüz. Ayrıca firma bilgilerini detaylı inceleyiniz. Farklı firmalardan ve reklam hizmetlerinden bahsediyorsunuz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al