-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Site
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tam olarak hata ne "kayıt ettim ama hata veriyor" demişsiniz ama hatayı pek anlamadım. Bu görünen hata değil görünenden bahsediyorsanız. Bunlar sıkıştırılmış olan sizin site verileriniz, düzenli olarak google, bing, yahoo gibir arama motorlarına gönderiliyor verileriniz merak etmeyin. Google Webmaster ve Yandex Webmaster üyeliğinizden sitemapi okutmanız yeterli olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Site
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress-> All in one Seo -> XML Site haritası bölümünde Taksonomiler de ki tüm işaretleri kaldırarak dener misiniz birde hocam
Ek Olarak: Hocam anlamadığım şey neden /sitemap.xml.xml yazıyor? webmaster da bulunan sitemap.xml.xml silerek tekrar göndermeyi de deneyin /sitemap.xml olması lazım benim öyle baktım şuan
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Site
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam sitemap dosyalarını all in one seo oluşturduğu için nereye koyuyor bilmiyorum ama sizin onlarla işiniz yok ki ayarları yapın google webmasterdan site haritası eklemeye tıklayın site adresinden sonra /sitemap.xml yazın arkanıza yaslanın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
All in one seo pack ile google xml sitemap eklentileri çakışıyor hocam. Onları kullanıyorsan ya bir tanesini tamamen kaldır yada kaldırıp yeniden kur. Benzer bir sıkıntıyı yaşadım ben bahsettiğim durumdan dolayı.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam Güncelleme sonrasında Böyle oldu Dert etme Hemen hemen Herkes de aynı sorun var :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.