WebDost adlı üyeden alıntı

Türkiye insanı hep ezik mi kalsın istiyorsunuz ? Koskaca Türkiye bir mahkeme kararı ile şunu kaldır diyorlar KALDIRMIYORLAR DA İngiltere'ye özel yetki veriyorlar? Sen neden ülkenin ezik kalmasını istersin ey insan ? Hükümet değil Türkiye mevzu bahis. İster sol ister sağ farketmez. Asıl sizin bu zihniyetiniz ne böyle. bu kin niye ? saygı öğrenin az çoğunluğa uymayı öğrenin.

twitter mahkeme kararı ile kapatılmıştır AKP Hükümeti tarafından değil. Biraz haberleri dikkatli okumanız ve analiz etmeniz yeterlidir. Tabi beyninizi kullanabiliyorsanız.


Türk insanını ezik düşüren senin o ileri demokratik hükümetindir. Bu mevzu devletin değil, ülkeyi gayri meşru bahanelerle savaşa sürüklemeye çalışan mezhepçi hükümetinin mevzusudur. Devlet bakidir, hükümet geçici. Ama senin hükümetin böyle devam ederse devletin bekası tehlikeye girecek. İranla düşman, ırakla düşman, suriyeyle düşman, yunanistanla düşman, ermenistanla düşman, kendi halkıyla bile düşman, ülkeyi kene gibi emmeye çalışanların dışında dost kalmadı dost.

Sosyal medyayı yasaklamaya çalışarak, yolsuzluk yapanlara kanat gererek bu milleti uyutmaya çalışan, ezen, korkutan, ayrıştıran, ötekileştiren senin hükümetindir benim zihniyetim değil.

Banlanmamak için lafı fazla uzatmayacağım çok zeki arkadaşım, senin çok beynin var ama biliyorum ki kafatasın da çok kalın ne dersem diyim laf geçiremem.