DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar xp de movie maker kullanırken yukarı dogru kayan yazı vardı baya uzun yazı yazılabiliyorduk ben o dedigim stilde win7de 2 gündür bulamadım iyimi basit bişey olabilir ama yok :S
Resim felan olmayacak yazıyı yapıştırcam yukarı doğru kayıp gidecek 2 dakka boyunca bilen varmı veya başka basit bu tarz bir program ?
yazının rengi şekli şemali önemli değil.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bilgisayarımda movie maker yok, video işlerinide internet cafeye gidip yaparım hep. tam bilmiyorum umarım dogrudur. movie maker jenerik kısmından yapabiliyorduk diye hatırlıyorum. yazının uzunluguna göre kendiniz düzenleyebilirsiniz.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kafkef adlı üyeden alıntı
Bilgisayarımda movie maker yok, video işlerinide internet cafeye gidip yaparım hep. tam bilmiyorum umarım dogrudur. movie maker jenerik kısmından yapabiliyorduk diye hatırlıyorum. yazının uzunluguna göre kendiniz düzenleyebilirsiniz.
evet o kısımdan ama bir türlü beceremedim
tşkler
evet buradan koyuyorum ama bunun zamanı 7 saniye ile kısıtlı bense en az 1 dakika boyunca kaymasını istiyorum en fazla 30 sny seçeneği var burda saniye kısmına elle müdahalede edilemiyor
acaba düşüncesi olan varmı
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
After Effect veya Premier programları ile yazılarınızı istediğiniz süre boyunca yukarı kaydırabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Newjack adlı üyeden alıntı
After Effect veya Premier programları ile yazılarınızı istediğiniz süre boyunca yukarı kaydırabilirsiniz.
teşekkürler şuan After Effect programını indirmeye başladım kurdugumda özel mesaj atarım size cözemezsem