-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar film sitesi olarak blogger tabanlı bir site kurdum. Tema farklı olsun dedim hiç bir sitede olmayan bir şey bulmak istedim. Fakat klasik olarak hepsi aynı. Kimi 2 - 3 - 4 falan ve Dikey tablo halinde çoğunlukla. Bende ilk olarak yatay olsun dedim. biraz araştırdım düzenleme yaptım falan. Sitenin Teması ve Film yayınlaması Hakkındaki görüşleriniz neler ?
Site:
http://filmdizievi.blogspot.com.tr/
Hitlime Film izle - En Son Çıkan Filmleri Full HD 1080p izle
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
iyi düşünmüşsün ama izleyiciyi bunu izleyeceksin diye zorlamak olur bu... yan yana çıkan film görselleri izleyici açısından istediğini izlemek için daha uygun benim düşüncem bu yönde :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Piyasadakilerden farklı o kesin. Ancak ne kadar kullanım kolaylığı/avantajı sağlar muamma. Zira çok büyük resimler belki çekiciler ancak bir sayfada çok az film verilecek vs. vs. ....
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isagold adlı üyeden alıntı
iyi düşünmüşsün ama izleyiciyi bunu izleyeceksin diye zorlamak olur bu... yan yana çıkan film görselleri izleyici açısından istediğini izlemek için daha uygun benim düşüncem bu yönde :)
zorlamak gibi olmazda aşağı doğru kaydırılır :) Düşüncen ve yorum için teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
tema çok hoşuma gitti gerçekten yan taraflar boş kalmış oralari başka alternatiflerle doldurabilirsin kodlama bilgin biraz daha varsa etiketle cekilebilen widged yapabilirsn fragmanlar orada olsun yada yeni cıkanlar yada popüler filmler gibi
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WANTED adlı üyeden alıntı
tema çok hoşuma gitti gerçekten yan taraflar boş kalmış oralari başka alternatiflerle doldurabilirsin kodlama bilgin biraz daha varsa etiketle cekilebilen widged yapabilirsn fragmanlar orada olsun yada yeni cıkanlar yada popüler filmler gibi
aklımda vizyon filmlerinin haberlerini yapmakta var .. dediğiniz gibi yan taraftan fragmanlar falan
Ek Olarak:
LeoneKG adlı üyeden alıntı
Piyasadakilerden farklı o kesin. Ancak ne kadar kullanım kolaylığı/avantajı sağlar muamma. Zira çok büyük resimler belki çekiciler ancak bir sayfada çok az film verilecek vs. vs. ....
Evet kullanış biraz antika gibi ama görseller takipçileri çeker diye umuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bıkmadınız mı bu temayı kullanmaktan nereye girsek bu yav :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nerde gördün bu düzendeki temayı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam amacım polemik yaratmak değil bunu bilmeni isterim,
pek takip ettiğim film sitesi yok fakat bu temayı gördüğüme eminim social kısmını güzel bulmuştum oradan kazınmış aklıma heralde ama dediğim gibi böyle bir kaç site var şu an bulmam zor seo su düşmüş heralde bulamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nefes adlı üyeden alıntı
Hocam amacım polemik yaratmak değil bunu bilmeni isterim,
pek takip ettiğim film sitesi yok fakat bu temayı gördüğüme eminim social kısmını güzel bulmuştum oradan kazınmış aklıma heralde ama dediğim gibi böyle bir kaç site var şu an bulmam zor seo su düşmüş heralde bulamadım.
senin dediklerin dik tablo şeklinde ben yatay bir düzenleme ile farklılık yaratmak peşindeyim. Hoş mu Değil mi amaç bu :)