-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Merhaba,bugün başlık açmıştım sayfa hakkında.Sayfamın adminini değiştirecektim.Hesap değiştirdim ve tekrar sayfama girdim şu mesajı aldım "Facebook hesabınızı ele geçilirmeye çalışıldığından dolayı hesabınızı kitledik."
tamam çok güzel sonra tekrar giriş yaptım ve arkadaşlarımın fotoğraflarını tahmin etmemi söyledi ve hepsini doğru girdim ardından şifre değiştir dedi değiştirdim ve şöyle bir iletiyle karşılaşıyorum
"Üzgünüz, bu özellik şu anda kullanılamıyor
Bu istek yerine getirilirken bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar dene."
Ne yapmam gerek? Mail attım hesap bende herhangi bir saldırı vs. diye ama geri dönüş yapmadılar.Lütfen destek olurmusunuz? Ne yapmam gerek:confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hesabınıza girmeye çalıştığınızda mı böyle bir sorun veriyor? Ekran görüntüsü atarsanız daha net bir şey söyleyebilirim ancak eğer dediğim gibi hesabınıza girişte böyle bir hata veriyorsa, ki şu son zamanlarda facebook'un bu hataları bir çok kişinin başına gelmiştir. Bu tarz hatalar belirli bir zamanda düzeliyordu ancak bu zaman nasıl hızlandırılır bir bilgim yok, yakında düzelir diye düşünüyorum, içiniz rahat olsun yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İş Sahibi Değilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
fotoğraf ile değilde başka yolla onayla sende.
Ek Olarak: fotoğraf ile değilde başka yolla onayla sende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hayvan Sever
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayfalar da bu şekilde kilitleniyor facebook hırsızlara karşı güvenlik sağlıyor sayfa adını yada yönetici ekleyip değiştirildiğinde oluyor..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hayvan Sever
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saçmalık olarakta bakmamak gerekir sahte hesaplar kullananlar hesaplarını kaybedebiliyor benim hesap sürekli kilitleniyor ama iyiki güvenlik sorum var arkadaşları pek tanımıyorum da :) resimleri tanımada açabileceğimi zannetmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook'un saçmalıklarının sonu gelmez.