Merhabalar,

Bir tanesi Light, diğeri ise Dark kategorisinde tasarımlar çok yakında yeni tasarım ekibimizle sizlerin satın alımına sunulabilecek.
Tasarımlar halen devam etmekte, öncelikle Waffle tasarımı, ardından ise Simium'a devam edilecektir. Böylece bu iki tasarımı da bitireceğiz. Tasarımların fiyatlarına gelirsek şimdilik net olmamakla beraber 40-70 TL arası değişecek gibi duruyor, tasarımlarda bir çok MyBB'de henüz olmayan özel modifikasyonlar ve iyileştirmeler olacağı için fiyata da biraz yansıyabilir.
Tasarım ekibimiz 3 kişi olmak üzere 2 tasarımcı ve 1 kodlama uzmanımız var, benim tasarımlarımın bazılarına özel kampanyalar eklenebilir; yani bu yeni tasarımları alan arkadaşlar ardından çıkan diğer güncel tasarımları biraz daha ucuza alabilecek. (İndirim yaklaşık 0-10 TL arası olacak)
Sözü uzatmadan bu iki tasarımdan yapım aşamalarında olan minik görüntülere geçelim. Dediğim gibi çalışmalarım halen devam ediyor.
Ve ayrıca tasarımlarda değiştirmek istediğiniz yerler olursa diye (logo, tasarımda ki özel metinler vb.) tasarımların dosyalarının içine küçük bir kullanım kılavuz da ekleyeceğiz.

Simium:



Waffle: