Fazla oyun oynamayacaksanız Android telefon almayın derim ben. WindowsPhone işletim sistemini inceleme imkanınız olursa bir deneyin görün beğenirseniz WindowsPhone işletim sistemine sahip bir telefon almanız daha iyi olacaktır bence. Android uzun süre sonra şişiyor uygulamalardan dolayı bunu birçok arkadaşım yaşadı. Öve öve bitiremedikleri Note2 geçişlerde bile kasmaya başladı gerisini siz düşünün.

WindowsPhone gayet kararlı bir işletim sistemine sahip. Ayrıca hem işletim sistemini hemde telefonu aynı markaya ait olunca daha kararlı oluyor bunu Iphone marka telefonlardan anlayabilirsiniz. Iphone marka telefonlar Samsung modellerinden daha az özelliklere sahip olmasına rağmen daha randımanlı çalışıyor. Çünkü donanımı işletim sistemine uyduruyorlar, işletim sistemini donanıma değil. Bunu Macbooklarda da görebilirsiniz. Aynı özelliklere sahip Laptoplardan daha verimli çalışıyorlar.

Sanırım konudan biraz uzaklaştım ancak demek istediğimi en iyi şekilde böyle anlatabilirdim :) Peşin almak yerine operatörlerin telefon kampanyalarından da yararlanabilirsiniz. Size tavsiyem Nokia 925 modelini almanız. Wp mağazası gün geçtikçe daha da güçleniyor bunuda yabana atmamak lazım bence