ebay olurmu hiç denemedim ama ben replika ürün alacağıma düşük model alırım tanıdıgım bildigim birinden 2. el note2 alırım daha iyi olur sanki replika parayı cöpe atmak gibi bişeydir bence
Birebir Ürünler işlerini iyi yapan, satış sonrası desteği sağlam olan bir işletmedir.
2 çeşit note 3 satmaktalar. Yanlış hatırlamıyorsam biri MTK 6589 diğeri MTK 6572 işlemciye sahip. Samsung galaxy s4 ürününü inceleme imkanım oldu ve aşağıda artı ve eksilerini belirttim.
- Replika ürünün kamerasından tatmin olmazsınız. Gündüz çekimleri idare eder.
- GPS ile foursquare gibi uygulamalarda konum bulamazsınız çünkü GPS üretildiği ülkeye göre ayarlıdır.
- Bazı uygulamalarda google play services hatası alırsınız ve o uygulamalar çalışmaz.
- Kamera gerektiren uygulamalarda kamera 180 derece ters çeker.
- Otomatik android güncellemesi gelmez, rom atmak zorunda kalırsınız, bulabilirseniz tabi.
- Sar değeri normalin üzerindedir.
- Şarjda iken elektrik akımını hissedersiniz.
- Uzun telefon görüşmeleri rahatsız verici hal alır.
Bu saydıklarım telefonu kullanmaya engel değildir.
- Dokunmatiği kalitelidir.
- Ürün boyutları birebirdir.
- İnternette rahatça dolaşabilir kullanıma bağlı 1 gün şarjı idare edebilir.
- %90 Türkçedir.
2 çeşit note 3 satmaktalar. Yanlış hatırlamıyorsam biri MTK 6589 diğeri MTK 6572 işlemciye sahip. Samsung galaxy s4 ürününü inceleme imkanım oldu ve aşağıda artı ve eksilerini belirttim.
- Replika ürünün kamerasından tatmin olmazsınız. Gündüz çekimleri idare eder.
- GPS ile foursquare gibi uygulamalarda konum bulamazsınız çünkü GPS üretildiği ülkeye göre ayarlıdır.
- Bazı uygulamalarda google play services hatası alırsınız ve o uygulamalar çalışmaz.
- Kamera gerektiren uygulamalarda kamera 180 derece ters çeker.
- Otomatik android güncellemesi gelmez, rom atmak zorunda kalırsınız, bulabilirseniz tabi.
- Sar değeri normalin üzerindedir.
- Şarjda iken elektrik akımını hissedersiniz.
- Uzun telefon görüşmeleri rahatsız verici hal alır.
Bu saydıklarım telefonu kullanmaya engel değildir.
- Dokunmatiği kalitelidir.
- Ürün boyutları birebirdir.
- İnternette rahatça dolaşabilir kullanıma bağlı 1 gün şarjı idare edebilir.
- %90 Türkçedir.
Note 3 ile aynı donanıma sahip olan Discovery Elite telefonuna bakabilirsin. Ben aldım kullanıyorum. Gayet memnunum.
Spot urunler nasildir