-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
themeforest gerçekten iyidir. wordpress kategorisinde retina responsive diye artırsanız son teknoloji temaları bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web girişimcisi
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güncellemelerden mahrum kalmamak için Themeforest'ten almak gerekiyor.
Ayrıca destek hizmeti alabilirsiniz satın aldığınızda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
konu bana ait, güncelleme ekleyeyim,
satın aldım envision temasını, türk bir arkadaş yapmış orkun adında, çok başarılı, fazla yardım gerekmedi ama türkçe konuşma şansıda var, temayı editledim ve sitem yayında. çok memnun kaldım, işimde çok etkisi oldu, siteme giren herkes tasarıma hayran kaldı, maliyet olarak da 55 dolar bedavadan biraz pahalı oldu, sonuna kadar hak etti fiyatını.
şimdide ninja bilmem nesi var, popup açma eklentisi, onu satın alsam mı yoksa kaçak mı indirsem karar veremedim, çok da gerekli olmadığından satın almak istemiyorum, ücretsiz olarak var mı acaba popup açılan ve facebook sayfamızı beğenin eklentisi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
vindobona adlı üyeden alıntı
konu bana ait, güncelleme ekleyeyim,
şimdide ninja bilmem nesi var, popup açma eklentisi, onu satın alsam mı yoksa kaçak mı indirsem karar veremedim, çok da gerekli olmadığından satın almak istemiyorum, ücretsiz olarak var mı acaba popup açılan ve facebook sayfamızı beğenin eklentisi?
kAÇAK (WAREZ) kullanmayın ne olursa olsun. 10 -15 $ neyse verin. warez kullanırsanız ilerde pişman olursunuz. eğer gerekli değilse zaten hiç almayın kaçak ta kullanmayın ;)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
10 dolarlık eklentiyi null verdiğin 55 dolarlık temada yanar, adam bıraktığı açıkla tüm siteni çeker seni rzil eder. Onun için arkadaşları dinle bencede.
Siz Çoksunuz. Biz Türk !
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site fazla güncellenmiyorsa Html temalardan al kardeş. Yani standart, stabil bir portfolyo sitesi gibi birşeyse olabilir.