KAS adlı üyeden alıntı

Bedava sanması vs bence öyle bir şey söz konusu değil. Ancak Türkiyede ve SEO'da .com'un yerini hiçbir şey tutamaz. Ama dersen ki .net mi, .in mi bence hiçbir farkı yok.


direk olarak isimi alabildiğim için .in uzantısını seçtim. yoksa tabi ilk alternatifim .com ya da .net olurdu. insanlar psikolojik olarak com ve net domainleri benimsiyorlar. .in alan uzantısı özel bir proje yoksa gerçekten zor bir domain.

kelebek adlı üyeden alıntı

Bir ara bedava yanlış hatırlamıyorsam hostgator dağıtmıştı hocam ama güzel bir uyum yakalarsan al bence


brinkster eskiden com dağıtıyordu. daha sonra baktı ki tutmaya başladı domainler, hepsine el koydular :) bedava etin yahnisi yenmez.

Berkant KONAC adlı üyeden alıntı

Zamanında .in uzantıda bir blog açmıştım en az 6,7 tanıdıgım bedavaya açtın demi diye sordu, bu yüzden dedim hocam.


belki wm arkadaşlarımız değil de, wm ile ilgisiz arkadaşlarımızın da bu konuya bakış açısına göre yaklaşmalıyız. .in uzantısı bana göre de özel bir proje değilse gerçekten gereksiz. com ve net doluysa org bile satın almazken neden in diyorum; çünkü in alan adında isimi uzatmadan etmeden satın alabiliyorum. sadece dizi ismi de beni seo da ileriye taşıyacaktır.

peki şöyle yapabilir miyiz? diziismitr.com varken ben www.diziismiturk.com yapsam nasıl karşılanır? bu arada dizimiz yabancı :)