faruk16 adlı üyeden alıntı

Clinton'un dediği gib ; "İfade ve (internete) bağlanma özgürlüğü temel bir haktır. Türkiye halkı bu haklarının iadesini hak etmektedir."

Tüm dünya kullanabiliyorken biz neden uzak kalalım ?


Yargılaması devam eden çok ciddi bir operasyonda kullanılabilecek kanıtları abuk sabuk şekilde ne olduğu da tam belli olmadan ülkenin başbakanına çocuğuna vs vs kimselere ait diyerek bu sitede yayınlanması "hukuken" yanlış değil mi? Türkiye bunların kaldırılmasını talep edemez mi, aynısı Atatürk içinde olmadı mı?

Şimdi hangisine inanacaksın sitedeki videoya mı, yoksa 12 yıldır hizmet eden Başbakana mı, millet vekiline mi? Seçim varken insanların kafası bulanmaz mı?Yaşayan insanların huzuru önemli değilde 1 tane video paylaşım sitesine girebilme özgürlüğü mü önemli? :) Temel hak olduğunu kim çıkarmış alınan ortak bir karar mı dünyanın her yerinde? :)

Konu dışı olacak ama, dünyada evrensel olarak her çocuğun çocuk haklarının 1. maddesine göre yaşama hakkı vardır ee Suriye'de binlerce çocuk öldü, şimdi aynı Clinton ve Amerika, Avrupa çıksın bu hakkı savunsun. Savaş açsın müdahale etsin? O temel hakta, çocukların yaşaması temel olmayan hak mı? :) Elin adamının lafıyla iş yapacaksak bırakalım gidelim bu toprakları :)