Bence herkez yanlış biliyor yani hemen hemen herkez, çünkü çoğu "seo uzmanı" kelimeye yoğunlaşmayı öneriyor ben daha önce blogumu çok zor kelimelerde 1.sırayı gördüm bunuda tek tek keywordlerle yapmam imkansızdı çünkü benim amacım tek kelimede 1. sıraya yerleşmek değildi.
1.sırayı gördüğüm kelimelerden bazıları : cs 1.6 hileleri - metin2 hileleri - knight koxp indir - wifi şifre kırma (1.sayfa-1.sıra-sırf bu keywordsten günde bin kişi geliyordu.) -Kişisel blogspot (2.sıra) -spartacus *** sahneleri (inanmazsınız bazı aylarda günde +1.5k hit çektiği oldu)- facebook oyun hilleri (2.sıra) - facebook wild ones hileleri -
Benim bu kadar çok keywords'te 1.sıraya gelebilmemin sırrı ise kelimeye yoğunlaşmadan blogun kendisine seo yapmak, bukadar başka bir sır yok. bu konuyu açmamdaki amaç kendisini bir kelimede 1.sırada getirmeye şartlayanların çok olduğunu görmem.
Sonuç olarak; tavsiyem o ki arkadaşlar seo yaparken keyword'se değilde sitenizin kendisine seo yapın bu sayade paylaştığınız her içerikte 1.sayfa'ya yerleşeceksiniz umarım anlatabilmişimdir.
KONU TARTIŞMAYA, ELEŞTİRİ, FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİZE TAMAMİYLE AÇIKTIR.