Videolarda bir suç varsa, öve öve bitiremedikleri sansür (!) yasası ile devreye giren URL tabanlı engelleme olayını yapsınlar o zaman.
Bu arada alıntı yapıyorum ama kişisel olarak kimseye bir mesajım yok. Benim mesajım halâ bazı şeyleri anlayamayanlara.
Yazacak çok şey var. Fakat boş yere bu kadar fazla yazdığımı bir kere daha anladım,
İşimiz sürekli bu platformlarla geçiyor ve gerçekten olumsuz yönde etkiliyor engeller.
Ama bu engelere karşı insanların engelleri aşabilmeleri konusunda bilgi sahibi olmaları için elimizden geleni yapacağız her zaman. Son olarak sevgili @Emre Kutluğ, birkaç video yüzünden komple siteyi engelleme rezilliğinin, savunulacak bir yanı olmamalı.
İyi çalışmalar.
Emre Kutluğ adlı üyeden alıntı
Hocam insanlar sabah 5-6 da kapısı açık minibüste işe gidiyorlar çalışmaya, sağdan soldan gördüğümüz haberleri oyunları vs vs şeylerin %80 aynısını yazarak paylaşarak video falan da ekleyerek seo meo da yaparak para kazanmak ne kolay, yani senin benim internetten kazanacağımız 3 kuruş para önemli de, 44 milyon insanın seçtiği hükümete, başbakana en büyük suçla itham eden videolar bilmem neler önemli değil mi? Tezgah olamaz mı? Kesinlikle doğrudur diyebilir miyiz gönül rahatlığı ile?Kapasite az diyorsun, ülkede harcanan Gayri Safi Hasıla 3 katına çıkmış 2023'te bir üç katına daha çıkması isteniyor, bu videolar bilmem iddialar hepsi bunu özellikle bunu engellemek için olamaz mı yani 2 tane video ile seçtiğimiz başbakanı hemen silip atacaksan niye yargımız var niye anayasamız var?
2 kere 2 nin 4 etmesi gibi hemen nasıl inanıyorsunuz? Farkına vardığın şeyleri bize de anlat bizde varalım :)