Atakan adlı üyeden alıntı

Kayıtların gerçek olup olmadığına, hangi yönden inanmak istiyorsan o şekilde inanırsın. Dışarıda çalışan adamın işi dışarıdadır. Benim işim bilgisayar başında. İşi yayıncılık yapmak olan insanların işi bilgisayar başındadır. Alakasız örnekler vermeye gerek yok.

Sandığınız gibi blogculuk oynayan, boş beleş vakit geçiren yok. Bazı şeylerin farkına varın artık.

Videolarda bir suç varsa, öve öve bitiremedikleri sansür (!) yasası ile devreye giren URL tabanlı engelleme olayını yapsınlar o zaman.

Birkaç video yüzünden komple siteyi engelleme rezilliğinin, savunulacak bir yanı olamaz.

Bu arada alıntı yapıyorum ama kişisel olarak kimseye bir mesajım yok. Benim mesajım halâ bazı şeyleri anlayamayanlara.

Yazacak çok şey var. Fakat boş yere bu kadar fazla yazdığımı bir kere daha anladım,

İyi çalışmalar.

Ne sen benim dediğimi anladın ne ben senin, canın sağolsun :) Yaptığınız işe, emeğinize, hakaret etmiş olduysam özür dilerim kusur bakmayın. Ama cahilmişim hiç bir şey bilmiyormuşum gibi alıntı yorum yapılınca öyle yazasım geldi :) Benim tepkim bizi hiç ...takmayanlara en ufak bir meselemiz olunca işte savaş çıktı şöyle oldu böyle oldu diye Türk düşmanlığı yapanlara yoksa Allah'ın yarattığı İngiliz Fransız Amerikan bilmem nereli bir insana ne diyeyim ben.

ubrtrade adlı üyeden alıntı

google kullanma hocam sen o zaman hatta internetide kullama yada bilgi sayarı hepsini onlar yaptı hatta uçağa arabayada binme bunuda onlar yaptı bumu sizin mantığınuı yazıklar olsun

ben ekmeğimi ne hısızlıkla nede hainlikle kazanıyorum sizin mantığınıza göre antalyadaki otelleride kapatalım onlarda yurt dışındaki firmalar aracılığı ile tatil satıyorlar bumu siz hangi çağda yaşıyorsunuz biraz mantıklı olalım

yıllardır süre gelen türk webmasterların en büyük sorusu neden bizde bir goole youtube yahoo vs. yok cevap açık ve net 500 kişiyi görünce sitede içerikten çok reklam yerleştiren bizler google adsensenin gooleden ne kadar sonra açılmış google ne kadar süre para kazanmadan çalışmış bir bakmak gerek

Aynısını size de söyleyebilirim, bana hiç bir şey bilmiyormuşum kısaca cahilmişim gibi alıntı yorum yaparak cevap verdiğiniz için öyle yorum yazdım. Ve beni %100 yanlış anladığınız için sizden de özür dilerim, kazancınıza, emeğinize laf söylediysem kusura bakmayın. Haklısınız bilmiyoruz bu işleri öğrenmemiz gerek :)