Emre Kutluğ adlı üyeden alıntı

Aynısını size de söyleyebilirim, bana hiç bir şey bilmiyormuşum kısaca cahilmişim gibi alıntı yorum yaparak cevap verdiğiniz için öyle yorum yazdım. Ve beni %100 yanlış anladığınız için sizden de özür dilerim, kazancınıza, emeğinize laf söylediysem kusura bakmayın. Haklısınız bilmiyoruz bu işleri öğrenmemiz gerek :)

olayı farklı yerlere çekmeyin siz diyorsunuz ki 15 sene önce ticaret yok muydu bende diyorumki 15 sene olan ticaret haçminin 100 katı daha fazlası bu gün var nedeni internet türk firmalarının internet ile dünyaya açılması ister ahmetin vieo sitesinden isterse dimitrinin video sitesinden olsun olan şey vatana millete faydalı bir şeyse neden engel olunmasına destek veriyorsun anlamıyorum

siz Hocam senin ülkeni yüzlerce gemiyle işgal etmeye gelen adamın kurduğu bir sistem olmadan sen ekmek yiyemiyorsan boşuna yaşıyorsun demektir diyorsunuz bende size diyorumki yüzde yüz haklısınız siz bilgisayarı interneti kapatın türk mühendisler icat edene kadarda kullanmayın emin olun forumdaki herkes sizi destekleyecektir ben başta olmak üzere söz fakat ben ve diğer arkadaşlar bir şey deniyeceğiz siz kapatın biz arkadanızdan geliyoruz