Emre Kutluğ adlı üyeden alıntı

Tam dedim ki özür diledim konu kapandı aramızda yine yorum yazmışsınız :) Ben kesinlikle bir sitenin Yotube olsun Twitter olsun kapatılmasına karşıyım, hatta fotoğraf çekip facebook hesabımda dalga geçmiştim ve youtube üzerinden gitar videoları izleyip çalışıyordum şarkılara :) Ama simdi bu normal bir durum değil.

Şimdi benim anlatmaya çalışdığım şey bu adamlar bize Türk düşmanlığı yapıyorlar, en ufak bir mesele olunca çok eleştiriyorlar ceza veriyorlar vs vs. Ticaretimiz, internet ile dünyaya açılmak bunlar çok önemlidir, bu gavur malıdır deyip kullanmamak olur mu ben onu kastedmedim. 80 milyon nüfuslu ülkenin başbakanı, hükümeti ile ilgili doğru bile olsa yargılaması devam eden bir soruşturmada video falan yayınlanması hukuken yanlıştır. Arkanızdan geliyoruz demişiniz, özür diledim ama hala daha laf söylüyorsunuz ? :) Daha ne yapayım? Zamanı geri almak gibi bir yeteneğim olsa, inanın hiç bu konuya yorum yazmazdım :)

Siz soylediginiz lafin agirlinin farkinda degilsiniz bunlar olmadan ticaret yapamiyorsan yasama gibi bir lafin agirligini bilmiyor olabilirsiniz sizin icin belkide bu ticaret bu para okadarda iyi bir mebla olmaya bilir ama benim hayatimi daim etmeme yetiyor takildigim nokta benim yasam hakkimi ticaret yapma seklime gore degerlendirmenizdir kusura bakmayin bunun özrü olmaz . Neyse daha fazla cevap vermeyin bende cavaplamayim