Siz soylediginiz lafin agirlinin farkinda degilsiniz bunlar olmadan ticaret yapamiyorsan yasama gibi bir lafin agirligini bilmiyor olabilirsiniz sizin icin belkide bu ticaret bu para okadarda iyi bir mebla olmaya bilir ama benim hayatimi daim etmeme yetiyor takildigim nokta benim yasam hakkimi ticaret yapma seklime gore degerlendirmenizdir kusura bakmayin bunun özrü olmaz . Neyse daha fazla cevap vermeyin bende cavaplamayim
Hocam kusura bakma, ben lafın gelişi derler aynen öyle oldu. 21 yaşındayım, cahilliğime verin. Kalbinizi kırdıysam özür dilerim, ne demek ticaret yapamıyorsan yaşama geri alıyorum yazdığım o yazıyı, çok da özür dilerim bir an öyle denk geldi öyle yazdım ezbere oldu. Çok bilinçli inanarak söylemedim hani.
D vitamini içmiştim FMF isimli bir hastalığım var ve beni çok kötü etmişti kalbim çok hızlı hızlı attı ölücem sandım bahane olarak algılamayın ama hala daha etkileri geçmedi, normalin 3-4 katı dozda içtim 10 gün kadar doktor vermişti kullandığım diğer ilaçlara dengeleme yapsın diye ama işte fazla geldi, ondan olabilir. Çünkü yürürken böyle yer sallanıyor gibi oluyordu onlar geçti ama kafa karışıklığı yan etkisi hiç geçmedi, hani hakikaten kötü bir şey.
Yaptığınız işte de çok başarılar dilerim kusuruma bakmayın işte insan evde oturup 8-9 tane ilaç içince sapıtıyor :) Hani canım sıkılıyor ne yapayım teknolojio diye bir sitemiz var ona yazı yazıyorum bide WMAracına bakıyorum zaman geçsin diye :) Tekrar tekrar söylediğim saçma sözleri geri alıyorum k.bakmayın :(