lostyazilim
tr.link

Kişisel seo tavsiyem (Yeni başlıyanlar için önemli)

14 Mesajlar 1.860 Okunma
lstbozum
tr.link

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)
tpeker Ben eleştiriye açık değilim benimle alakalı birşey yazamazsın :) desem yazmayacakmıydın onu kesinlikle hayır içinde kalırdı çünki :)
tek kelimeyle harikasın dostum ;)
tpeker

kişi bu mesajı beğendi.

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
wmaraci
reklam

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)

xwebmaster adlı üyeden alıntı

Seo kavramını anladığınız sanmıyorum zira seo demek arama motoru optimizasyonu demek ziyaretçi düşüncesi optimizasyonu değil.Demek istediğim ben burada google'nin ne düşünceğini öngörüyorum, ziyaretçilerin hangi durumlarda nasıl adım izleyeceğinden bahsetmiyorum sizin bahsettiğiniz konu bir gerçek bir insanın kişisel tanıtımı ama ben direk google'nin gözünde ana sayfamızın değerini artırarak diğer alt sayfalarımıza referans sağlamasını öngörüyorum.
Sizin için işi biraz daha basitleştireyim şöyleki; Siz bir ustasınız ve yanınızda 2 tane çırağınız var.Siz bu çırakları başka bir ustaya devrediyorsunuz ve usta sizi çok iyi tanıyor ve işinizin eğli olduğunu düşünüyor. Şimdi çırakları verdiğiniz usta, verdiğiniz çırakları diğer çıraklara kıyasla daha üst düzeyde tutacaktır değilmi yani en azından öngördüğüm o.Sonuçta çırakların arkasında sizin gibi bir usta var.
Birde sadece çırağa (konuya-keyworde) yapılan seo'yu inceleyelim : Bu durumdada ilk verdiğimiz örneğin tam tersi olarak usta'ya önem verilmediği için çırak ön plandadır, ama kaç tane çırak önplandadır ? 1 Tane hadi en fazla 2 tane çırak 1.sıraya oturtulabilir diğer çıraklar için tek tek seo yapmak gerekir. Gördüğümüz gibi 2. seçenekte her çırağa ayrı ayrı seo yapılırken 1. seçenekte bir tek ustaya seo yapılmış ve çıraklara ref sağlanmıştır.
NOT: KONUYU UZATTIĞIM İÇİN BİRAZ KARIŞTI :confused:

Ek Olarak:

Sanırım iltifatınız bana eğer öyleyse, teşşekkür ederim :)

Düşüncenize saygı duyuyorum. Seo Kavramını google insanlar kalkıp linklerini yapıştırsınlar diye yapmadı. Yapay şeyler istemedi google bu yüzden filtreleme var ve verdigim örnekteki gibi düşünmenizde fayda var. Ben bildiğimi okurum dersenizde saygılar sunuyorum.

Seo çalışması kavramına google karşıdır. Google isterki biri siteden faydalanıp başka yere önersin. Site sahibi yapsın değil.

Çırak ustanın iyi yönlerini över kendisini değil.

Güzelbir örnekte vereyim. Usta.com/çırak.html
Son mesajımdır
Başarılar dilerim

serdarr4 serdarr4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek teknoloji öğretmeni
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 3 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Keywordler önemlidir. Sitenizde diyelimki önemli 10 anahtar kelime var. Burada 10 anahtar kelime üzerine yoğunlaşmanız sitenizde içerisinde bu 10 anahtar kelimenin geçtiği yazılarda elbette başarı elde edeceksiniz. Başarıda sorun varsa demekki demiyorum öyle bir ihtimal yok.

Teknoloji ve Eğitim Donanması

xwebmaster xwebmaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İş Sahibi Değilim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 14 / 30
  • Ticaret 3, (%100)

brkrtp adlı üyeden alıntı

Düşüncenize saygı duyuyorum. Seo Kavramını google insanlar kalkıp linklerini yapıştırsınlar diye yapmadı. Yapay şeyler istemedi google bu yüzden filtreleme var ve verdigim örnekteki gibi düşünmenizde fayda var. Ben bildiğimi okurum dersenizde saygılar sunuyorum.

Seo çalışması kavramına google karşıdır. Google isterki biri siteden faydalanıp başka yere önersin. Site sahibi yapsın değil.

Çırak ustanın iyi yönlerini över kendisini değil.

Güzelbir örnekte vereyim. Usta.com/çırak.html
Son mesajımdır
Başarılar dilerim

Madem sohbet etmek istemiyorsunuz son noktayıda koydunuz düşüncelerimi tekrar yansıtıpta sizi kışkırtmıyım, sizede başarılar dilerim.

serdarr4 adlı üyeden alıntı

Keywordler önemlidir. Sitenizde diyelimki önemli 10 anahtar kelime var. Burada 10 anahtar kelime üzerine yoğunlaşmanız sitenizde içerisinde bu 10 anahtar kelimenin geçtiği yazılarda elbette başarı elde edeceksiniz. Başarıda sorun varsa demekki demiyorum öyle bir ihtimal yok.

Konuya yaptığınız yorum için teşekkürler.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al